Netflix series die de moeite waard zijn 

Ik houd van Netflix! Als ik een vrije dag heb en verder niks heb te doen zit ik het liefst de hele dag Netflix te kijken. En dan met name series! Films vind ik ook leuk, maar met een serie kan je langer en je leert een personage veel beter kennen.
Ik heb inmiddels heel wat series gezien

tijdens de tijd dat ik geen werk had, aangezien ik het nu drukker heb, is er ook minder tijd voor series. Daardoor kies ik de series uit die mijn tijd enigzins nog wel waard zijn. Daarom zet ik op een rijtje welke Netflix series het de moeite waard zijn om te kijken.

1. The glitch.

Deze serie heb ik een paar maanden geleden ontdekt. Het gaat over een klein stadje waarin een politieagent (James)  zijn vrouw (Kate) heeft verloren. Op een avond komen er meldingen binnen dat er graven zijn vernielt op de begraafplaats. Eenmaal daar aangekomen blijkt dat er 7 mensen uit de graven opgestaan zijn waaronder zijn ‘overleden’ vrouw. Een zoektocht met daarin de vraag waarom deze 7 mensen terug tot leven zijn gekomen.

2. The sinner.

Deze serie werd omgeschreven als de engste horror serie van Netflix. Daar ben ik het totaal niet mee eens maar goed is die wel! Op een dag op het strand vermoord Cora een man zonder dat ze weet waarom. Later in de serie word duidelijk waarom, en de laatste aflevering is ontzettend heftig.

3. De arrow.

Aan deze serie ben ik echt verlaafd geweest. Inmiddels heb ik de seizoenen allemaal gehad en wacht ik op een nieuwe. Oliver Queen is na een boot ongeluk aangespoeld op een eiland en na 5 jaar komt hij terug. Hij is niet meer hetzelfde, hij neemt de taak op zich om de stad ‘star city’ te redden van slechte mensen. Ook wel genaamd als de arrow. In elke aflevering zie je waarom hij zo is geworden en wat er op het eiland afgespeeld heeft. Een serie die zeer verslavend is.

4. Peaky blinders.

Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. In het begin kon ik er maar moeilijk inkomen maar deze serie is zeker de moeite waard.

5. The flash.

Met deze serie ben ik nu bezig. Barry allen word geraakt door de bliksem als een experiment met een deeltjesversneller misgaat. Hij word ontzettend snel en kan sneller rennen dan het licht. Wat ik zo leuk aan deze serie vind is dat in de serie de arrow flash ook voorbij komt. Wat dus logisch is dat de arrow ook in de flash voorkomt. Ze werken af en toe samen om van alle schurken af te komen. Ook een bekend gezicht uit prison break! Een verslavende maar leuke serie.

Dit zijn mijn favoriete series, naast pretty little liars, under the dome, the 100 en Mcleod’s daughters die weer bij seizoen 1 zijn begonnen op rtl8 (yaaay)

Kende je deze series al? Heb je ze al gezien?

Veel liefs,
Janine.

7 Reacties

 1. 5 januari 2018 / 14:12

  I love arrow! Ik ben nu bezig met Daredevil, ook een aanrader!

  • Janine
   Auteur
   4 januari 2018 / 17:16

   Oh die ken ik nog niet! Ik zal even kijken of het wat voor mij is haha

 2. 4 januari 2018 / 12:13

  Ik heb ze allemaal nog niet gezien, Peaky Blinders wil ik wel gaan kijken. Momenteel ben ik helemaal verslaafd aan Orphan Black! Malou x

 3. 4 januari 2018 / 08:57

  Sinds PLL ermee gestopt is heb ik niet echt een vaste serie meer. Deze suggesties ga ik dus zeker eens bekijken, thanks!
  Amy onlangs geplaatst…Yves Rocher haircareMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge