Mijn nieuwe tattoo | #3

 

Yess, afgelopen donderdag was het dan eindelijk weer zover! Ik kreeg mijn derde tattoo, ik ben er ontzettend trots op en er zit zeker een verhaal achter. Ik vertel je er alles over, lees je mee? 

Ik had voor deze nieuwe tattoo al twee anderen, namelijk eeen 3D vlinder op mijn rechter onderam en op de linkerkant van mijn ribben een grote veer. Ik wilde al een hele tijd weer een nieuwe en er komen er nog zeker een paar bij maar deze betekent wederom ontzettend veel voor mij.

betekenis.

De afgelopen jaren vond ik het ontzettend moeilijk om een eigen persoonlijkheid te hebben, ik wist niet goed wie ik was dus volgde ik maar alles op wat anderen mij vertelde om te doen. Nu bijna een jaar geleden was wederom een erg moeilijke periode maar doordat er van alles gebeurde moest ik wel snel alles leren. Tuurlijk was ik wel al zelfstandig omdat ik niet meer thuis woonde, ik had alleen geen werk en ik zakte elke jaar weer terug in een depressie.

Dat moest maar eens afgelopen zijn, ik kan en ben zoveel meer dan dat ik de afgelopen jaren was. Ik ging door toen het even moeilijk was en daar leerde ik ontzettend veel van. Ik heb nu ontzettend leuk werk, een leuk huisje met mijn twee lieve katten en daarnaast ontzettend lieve vrienden en famillie om mij heen.

Tuurlijk ben ik er nog niet, ik moet nog een aantal dingen leren maar ik weet nu wel wie ik ben en hoe ik in elkaar zit. Ik zit goed in mijn fel omdat ik nu dingen doe die ik leuk vind om te doen en dingen die ik doe voor mijzelf. Omdat ik mij daar beter door voel zoals het sporten. Ik geniet veel meer van kleine momenten en die koester ik ook. Af en toe zak ik nog wel eens terug en heb ik er een dag of paar dagen last van, maar daarna herriner ik mezelf eraan dat ik veel meer ben dan dat.

Deze tattoo staat voor de dingen die ik heb overwonnen, en degene wie ik ben geworden.

 

De tattoo is nu al een aantal dagen geleden gezet en ik heb er totaal geen last van. Elke dag Bepathen smeren waardoor hij sneller geneest. Nu begint de tattoo ook wat te vervellen maar dat is alleen maar een teken dat ie goed geneest. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee!

Heb jij tattoo’s? zit er een betekenis achter?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

10 Reacties

  1. 30 oktober 2017 / 19:56

    Prachtige tattoo en mooi verhaal zit er achter!

  2. fonneke
    30 oktober 2017 / 09:46

    Prachtig vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge