Oud & nieuw TAG

De laatste dag van het jaar is aangebroken en daarom leek het mij leuk om de oud & nieuw Tag in te vullen. Lees je mee?

Het jaar is omgevlogen! Het leek gisteren wel dat 2017 begon, dit jaar heb ik dan ook erg leuke dingen mogen doen en mogen meemaken. Time flyes when you are having fun!

Oud:

1: wat is je leukste herinnering van 2017?
Pff, moeilijk! Ik denk toch wel dat ik werk heb gekregen en het volhoud. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te werken.

2: wat is je meest gebruikte beauty product van 2017?
Ik denk dat dat toch wel mascara is haha, ik ga eigenlijk de deur niet uit zonder een laagje mascara op mijn wimpers. Ik heb van mezelf namelijk lichte en niet erg lange wimpers.

3: welke grote les heb je geleerd in 2017?
Dit zijn er eigenlijk meerdere maar wat het goed samenvat is: mezelf beter leren kennen. Ik ken mezelf nu veel beter dan een jaar geleden, ik ben op veel gebieden gegroeid. Dit kon je lezen in het vorige artikel.

4: welke 3 artikelen waren het populairst op je blog in 2017?
Dat waren de blogpost met 20 VSCO ideeën voor je Instagram pagina. VSCO is een app die inmiddels iedereen wel kent en daarbij je je foto’s een filter kan geven. Ontzettend leuk als je je Instagram feed in één geheel wilt.

Het tweede artikel is het artikel over de Catrice HD liquid high coverage foundation.
En de derde is voor het eerst contouren met het palette van Max & More van de Action. Ik had eerder wel eens gehoord van contouren maar nog nooit zelf geprobeerd.

5: wat is het leukste ding wat je hebt kunnen doen voor je blog in 2017? 
Dat waren toch wel een aantal samenwerkingen zoals met Hunkemoller. Maar daarnaast heb ik hele lieve meiden leren kennen.

NIEUW.

6: wat zijn je plannen voor je blog in 2018?
Ik ga sowieso door met het bloggen! Ik vind het zo ontzettend leuk om te doen. Daarnaast hoop ik dat er leuke samenwerkingen zullen komen en dat er veel leuke en goede artikelen online komen te staan natuurlijk!

7: wat zijn je doelen /ideeën/voornemens voor 2018? 
Ik heb niet echt goede voornemens. Ik ben van mening dat je elke dag kunt beginnen met je doelen en niet alleen met het nieuwe jaar. Wat ik wel graag wil doen is me nog harder in het zweet werken voor het sporten, regelmatiger bloggen en natuurlijk plezier hebben.

8: heb je enig idee welke beauty trends er zullen komen in 2018? 
Ik heb exht geen flauw idee! Ik laat het over me heen komen en als er een leuke  trend tussen zit zal je dat zeker lezen op mijn blog.

9: wat wil je anders doen op bloggebied? 
Dat is toch wel betere foto’s uploaden en regelmatiger artikelen online zetten. Ik heb het soms te druk met werken en sporten en daarbij vrienden dat het bloggen er nog wel eens bij inschiet. Ik hoop dat ik daar dit jaar een beter balans in ga vinden, alhoewel de laatste tijd dat al steeds beter gaat.

Dit was de oud en nieuw Tag!
Ik wens je een heel goed uiteinde en tot volgend jaar! (cliché Iknow) 

Veel liefs,
Janine.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge