Over Janiinemma

Over Janiinemma

Hallo!

Wat leuk dat je me beter wilt leren kennen! Ik ben Janine en ik ben 21 jaartjes jong.. Ik woon in een redelijk kleine stad in Overijssel  , ik heb twee lieve katten : Binky & Baloe. ik heb een thuisstudie schoonheidsspecialiste gedaan en in september 2018 ben ik begonnen met de opleiding : Sport, bewegen en gezondheid op het CIOS niveau 4

Mijn blog, Janiinemmma bestaat sinds 25 Januari 2016 maar hiervoor had ik een andere blog. Intotaal blog ik nu sinds 2015 en ik heb er erg veel plezier in. Mijn website naam heb ik samen bedacht met een vriendin, ik vond het erg moeilijk om een leuke naam te verzinnen terwijl deze eigenlijk erg voor de hand liggend is : Janine Emma, Mijn eerste en tweede naam. Toen ik klein was vond ik het altijd geweldig als je een vrij verhaal mocht schrijven, ik liet mijn fantasie er altijd lekker op los en bedacht mooie verhalen. Dit is nooit overgegaan en daarom heb ik de twee dingen wat mijn passie is gecombineerd : Schrijven en Beauty! Ik deel alles waar ik van houd en hopelijk weet ik je op deze manier te inspireren met leuke ideeën of mooie make-up producten.

Kijk vooral lekker rond op mijn blog, lees een artikel en laat een leuke reactie achter. Dat zou ik namelijk super leuk vinden! Ik schrijf mijn artikelen met veel plezier en ik doe mijn uiterste best. Mijn blog is mijn grote passie en ik ben er elke dag mee bezig.  Mocht je een tip of vraag hebben dan kun je mij altijd een mailtje sturen.

veel liefs,

Janine.

2016-05-01_12_00_04_1_d61