Over Janiinemma

Hallo!

Wat leuk dat je me beter wilt leren kennen! Ik ben Janine en ik ben 20 jaartjes jong.. Ik woon in een redelijk kleine stad in Overijssel  , ik heb twee lieve katten : Binky & Baloe. ik  volg de opleiding Schoonheidsspecialiste door middel van een thuisstudie. Deze loopt bijna ten einde en dan studeer ik nog door voor allround schoonheidsspecialiste, mijn grote droom is een eigen bedrijf hebben waarin beauty centraal staat.

Mijn blog, Janiinemmma bestaat nu een jaar maar hiervoor had ik een andere blog. Intotaal blog ik nu bijna anderhalfjaar en ik heb er erg veel plezier in. Mijn website naam heb ik samen bedacht met een vriendin, ik vond het erg moeilijk om een leuke naam te verzinnen terwijl deze eigenlijk erg voor de hand liggend is : Janine Emma, Mijn eerste en tweede naam. Toen ik klein was vond ik het altijd geweldig als je een vrij verhaal mocht schrijven, ik liet mijn fantasie er altijd lekker op los en bedacht mooie verhalen. Dit is nooit overgegaan en daarom heb ik de twee dingen wat mijn passie is gecombineerd : Schrijven en Beauty! Ik deel alles waar ik van houd en hopelijk weet ik je op deze manier te inspireren met leuke ideeën of mooie make-up producten.

Kijk vooral lekker rond op mijn blog, lees een artikel en laat een leuke reactie achter. Dat zou ik namelijk super leuk vinden! Ik schrijf mijn artikelen met veel plezier en ik doe mijn uiterste best. Mijn blog is mijn grote passie en ik ben er elke dag mee bezig.  Mocht je een tip of vraag hebben dan kun je me altijd een mailtje sturen.

veel liefs,

Janine.

2016-05-01_12_00_04_1_d61