Q&A | vragen beantwoorden via Instagram

Ik deelde gisteren een oproep op Instagram met daarin de vraag of jullie misschien vragen voor mij hadden. En die waren er zeker! Vandaag geef ik antwoord op deze. Lees je mee?

Ik had niet verwacht dat er zulke leuke vragen tussen zaten en zoveel! Super bedankt allemaal! Mocht je nog een vraag hebben dan kan je die altijd naar mij mailen, in de comments zetten of onder een Instagram post.

@daphnelippmann: is er iets in je leven wat je over zou willen doen?
Hmm eigenlijk niet, ik denk dat de dingen lopen zoals ze horen te lopen. De dingen die ik heb meegemaakt maken mij tot wie ik nu ben en daar ben ik tevreden mee.

@jolien_smout & @fleurnootcom : heeft je tattoo een betekenis?

Ik plaatste een foto op Instagram waarop mijn vlinder tattoo staat. Deze heeft wel degelijk een betekenis. Vroeger was ik een ontzettend vrolijk meisje, ik huppelde altijd maar rond. Toen ik depressief was, zei mijn moeder altijd : dat vlindertje moet weer komen. Die is er wel maar zit in haar cocon. Toen ik weer beter werd besloot ik dit als die betekenis op mijn arm te tatoeëren. Het herinnerd mij eraan om altijd mezelf te blijven.

@whitley_heijmans : wat doe je het liefst op je vrije dag? En waar zou je nog graag op vakantie willen gaan?
Op mijn vrije dag slaap ik het liefst uit, ga ik sporten om daarna te douchen, maskertje op en Netflix te kijken. En natuurlijk genieten van een heerlijke pizza.

Waar ik nog het liefst naar op vakantie wil is toch echt wel Amerika. Dat is echt wel mijn droom. En dan het liefst rondtrekken voor meerdere maanden.

@beyondbons : wat is je favoriete beauty product? En waar kan je echt niet zonder?
Mijn favoriete beauty product is toch wel mascara of highlighter. Zonder die twee ga Ik de deur eigenlijk niet uit haha.

Waar kan ik niet zonder? Op beauty gebied is dat echt wel mascara, ik heb erg lichte wimpers. Maar als het op persoonlijk gebied word bedoelt dan niet zonder mijn vrienden en famillie. Ze betekenen ontzettend veel voor mij.

@blondeblossom.nl : hoe gaat het met je sinds de breakup?

Het is nu een jaar uit, de eerste paar maanden waren ontzettend zwaar maar inmiddels gaat het harstikke goed. Ik heb mij eigenlijk nog nooit zo goed gevoelt. Ik heb veel dingen geleerd nadat het uit ging zoals dat ik niet over mij heen moet laten lopen en mijn mening er ook toe doet en daar ben ik ontzettend blij om. Ik ben er veel sterker uitgekomen!

@debby_the_chocoholic : wat is je lievelingseten? 

Erg moeilijk haha, ik houd ontzettend van pizza en aangezien ik dat niet vaak eet kan ik daar echr van genieten. Maar at daarnaast ben ik ook zeker fan van Pasta Carbonara. Waar je me voor wakker kunt maken is dan ook pasta carbonara dus ik denk dat dat mijn favoriete eten maakt.

En dit waren de vragen! Heb je ideeën voor leuke artikelen? Laat het mij dan weten.

Veel liefs,
Janine.

Delen:

2 Reacties

  1. 6 januari 2018 / 14:53

    Wat leuk om op deze manier vragen te beantwoorden! Het lijkt me zelf ook leuk om eens vragen te beantwoorden, maar ik heb nog niet genoeg volgers. Verder stel ik altijd vragen aan andere bloggers via mijn rubriek ‘meet the blogger’.
    Liefs,
    Yara
    Yara onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge