Simple Black & White Outfit | Fashion

img_20161024_203345_resized

Black & white. Vandaag mijn allereerste outfitpost! Ik scoorde deze ontzettend toffe sweater bij Walibi en ik kon het niet laten deze niet met jullie te delen. Benieuwd naar meer foto’s van deze outfit? Lees en kijk dan snel verder!

Op zondag 23 oktober ging ik samen met 6 andere vrienden gezellig een dagje naar Walibi Fright Nights! In de loop van deze week zal er een verslagje komen over wat we zoal hebben gedaan en wat ik ervan vond. Rond een uur of 8 in de avond had ik het echt ontzettend koud en dat was niet meer dan logisch omdat het een graad of 3 was maar dan had ik mij maar beter moeten aankleden. Een paar vrienden van ons gingen in een achtbaan en Esther en ik vonden het wel tijd om natuurlijk eventjes te gaan shoppen. Ik kwam een ontzettend leuke trainingsbroek tegen maar deze was helaas wat aan de dure kant.

Ik besloot wel om deze super leuke trui mee te nemen, op veel van de truien stond iets van Walibi en persoonlijk vind ik dat niet erg leuk. Ik koos ervoor om de trui met #Queen mee te nemen. Mijn vriend vind hem erg goed bij mij passen haha,  ik moet ook zeggen dat het nu echt mijn favoriete trui is geworden en hij lekker warm is.

Ik zou eigenlijk de hele dag gaan vloggen, maar ik was het compleet vergeten! oeps, de volgende keer zal ik dat zeker wel gaan doen. Zullen we nu snel gaan kijken naar de outfit?

img_20161024_203500_resized

img_20161024_204555_resized

Gisteren heb ik samen met Esther deze leuke foto’s gemaakt bij ons in het parkje in de buurt. Eerst vonden wij het wel een beetje spannend om heen te gaan omdat er vorige week een horrorclown was gespot. Gelukkig zijn wij deze niet tegengekomen en hebben wij super leuke foto’s kunnen maken.

img_20161024_204703_resizedimg_20161024_204754_resized

De trui heb ik dus gekocht bij Walibi Holland voor 29,95, de broek komt bij de H&M weg en mijn schoenen bij de VAN HAREN . De schoenen kocht ik twee jaar geleden al eens maar ik heb ze bijna nooit aan gehad. Zonde toch? Ik denk niet dat ze deze schoenen nog verkopen maar je zal er altijd eventjes kunnen kijken.

De outfit is ontzettend simpel maar ook erg leuk, Ik moet wel zeggen dat ik de outfit even af moeten maken met  wat leuke sieraden maar deze was ik helemaal vergeten om te doen. Don’t blame me, it was Sunday! haha.

Wat vind je van deze trui? Heb jij ooit iets gekocht in Walibi? Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat bij de comments!

Veel liefs,
Janine.

 

12 Reacties

 1. 8 november 2016 / 16:08

  Leuke combinatie ! Vind een trui altijd moeilijk omdat deze voor mij niet te warm mag zijn, haha! Deze ziet er prima uit 🙂

  -xo Sara

 2. 25 oktober 2016 / 10:10

  Wat een leuke outfit, Janine! Omg, horrorclown, dat zou ik echt niet durven… Maar de foto’s zijn inderdaad superleuk! X

  • Janine
   Auteur
   25 oktober 2016 / 18:42

   Dankjewel Malou! haha gelukkig had ik vrij snel daarna gehoord dat de horrorclown die was gespot is opgepakt dus gelukkig niet tegen gekomen. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge