Solligne Instant Colour For Brows and Lashes

 

Solligne Insant Colour For Brows And Lashes | Janiinemma.nl

Ik ben echt niet iemand die van permanente make-up houd, want wat als het nou totaal mislukt? Ik ga wel een stapje verder en ik test de Solligne Instant Colour For Brows And Lashes. Benieuwd of het is gelukt? Kijk dan snel verder!

Wat is Solligne voor merk?

Eerder had ik nog nooit van het merk Solligne gehoord of gelezen. Het is een nederlands merk dat is ontwikkeld door experts met meer dan 30 jaar ervarin in de cosmetica branche. De liefde voor cosmetica resulteerde in een lijn voor beautyoplossingen die betrekkingen hebben op de laatste trends en innovaties. Solligne is kwalitatief, innovatief en modern, daarnaast ook altijd op zoek naar oplossingen.

 

Solligne Insant Colour For Brows And Lashes | Janiinemma.nl Solligne Insant Colour For Brows And Lashes | Janiinemma.nl

Inhoud:

5ML kleurgel (tube) , 5ML gel activator , twee wattenstaafjes,  één mascaraborsteltje,  tien wimperblaadjes, één beschermende creme, één naald om de tube te openen en de gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt het? 

Wimpers en wenkbrauwen verven.
1. Wenkbrauwen en wimpers voor het kleuren goed reinigen met een milde zeep en water om alle vetrestjes te verwijderen. Om een optimaal resultaat te verkrijgen, moeten de haartjes vetvrij en droog zijn.
2. Open de tube kleurgel met de meegeleverde naald ( punt niet afknippen) Voordat je de kleurgel gebruikt breng dan eerst de beschermen gel aan onder je wimpers en om je wenkbrauw heen.
3. Voor het verven van de wimpers leg je de wimperblaadjes onder je wimpers zodat de verf niet op de huid kan komen.
4. Breng met een wattenstaafje de vloeistof (activator) aan op de wimperharen of wenkbrauwen. Herhaal dit nogmaals voor een beter resultaat, wacht daaarna 2 minuten.
5.De kleurgel gelijkmatig op het mascaraborsteltje verdelen en verdeel dit daarna gelijkmatig op de vochtige wimperharen of wenkbrauwen.
6. Alle haren goed bedekken met de kleurgel zodat er een gelijkmatig resultaat ontstaat .Wacht daarna 30 seconden en daarna direct afspoelen met shampoo of zeep.

Extra tips:

* mascaraborstel goed schoonmaken
* de kleurgel mag niet in aanraking komen met de activator.
* je kunt eventueel handschoenen aandoen zodat er geen verf op je handen komen.

Solligne Instant Colour For Brows And Lashes | Janiinemma.nl

Voor en na.

Zoals je op de foto kunt zien zit er echt goed verschil tussen. Ik kan dan ook niet anders dan super tevreden zijn met de Solligne Instant Colour For Brows and Lashes. In eerste instantie had ik niet verwacht dat het zo goed zou pakken en daarnaast ben ik niet zo van ‘permanente’ make-up. Het resultaat van de Solligne blijft enkele weken zitten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb de kleur bruin, dit omdat ik blond haar heb en mijn wenkbrauwen iets donkerder zijn dan mijn haarkleur. Als ik nog een tint donkerder had genomen was deze te donker.

De gebruiksaanwijzing is ontzettend duidelijk dus eigenlijk kan er niks mis gaan! Probeer het dus vooral uit!

De Solligne Instant Colour For Brows and Lashes set kost €14,95 en is onder andere te koop bij douglas.

Heb je dit product wel eens gebruikt? of van gehoord?

Veel liefs,
Janine

** Product in deze blogpost is gekregen van een PR Bureau

 

Delen:

3 Reacties

  1. 25 oktober 2017 / 12:22

    Ik kan zelf echt niet zonder wenkbrauwverf. Mijn haartjes zijn zo super licht dat ik anders helemaal geen wenkbrauwen heb, haha.

  2. 25 oktober 2017 / 08:31

    Ik vind het resultaat wel leuk ja! Handig als je op vakantie gaat. Ik heb zelf al eens een soortgelijk product geprobeerd. Wenkbrauwen vind ik oké om te doen, maar mijn wimpers vond ik doodeng om te doen, ik kreeg er tranen van in mijn ogen en ik vond het resultaat van mijn wimpers niet opvallend genoeg om dat nog eens te doorstaan! 🙂

    Alice onlangs geplaatst…Is het allemaal goed wat ze op school leren?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge