Struggles die lange mensen herkennen.

Met mijn 1.82 ben ik erg groot. Het heeft zijn voordelen natuurlijk maar ook erg veel nadelen. Vandaag deel ik de struggles die te maken hebben met het lang zijn. Lees je mee?

× Broeken zijn altijd tekort! Hello, hoogwater! In de zomer kun je de onderkant nog omflappen voor een extra touche, maar helaas is dit in de winter niet erg handig.

× Ook zijn mouwen een echte crime! Waarom hebben truien etc niet standaard een lange mensen maat?

× Op stap gaan met vriendinnen is altijd leuk, behalve als het moment aanbreekt waarop je een groepsfoto maakt. Je staat altijd gehurkt naast je iets kleinere vrienden.

× Hakken dragen? Hell no! Je voelt je net het empire state building zodra je die dingen aantrekt.

× Langere mensen maken natuurlijk grotere stappen. Je krijgt dan ook regelmatig de vraag of je meedoet aan een marathon.

× Jurkjes is een drama! Heb je eindelijk een leuk jurkje gevonden blijkt het bij jou haast een crop top. Niet leuk!

× Je word altijd gevraagd om dingen te pakken, is het niet in huis is het wel in de supermarkt. Want ja, je bent lang dus kun je bij de bovenste plank komen.

× Je zit opgevouwen in een auto. Waarbij de meeste mensen comfortabel kunnen zitten, zit jij ondertussen je benen te trainen omdat je weer eens in een onhandige en rare positie moet gaan zitten.

× Je kunt nergens vooraan staan/zitten. Mensen zitten al gauw te zeuren dat je ervoor zit.

× Als meisje zijnde is het behoorlijk irritant om zo lang te zijn, jongens zijn altijd of even lang of kleiner #struggle.

Naast deze nadelen/struggles heeft lang zijn ook voordelen! De meeste kleding val mooier, een jurk is niet eentje waar je meteen in verdrinkt( tegenovergestelde), Je kan in een club zo je vrienden opsporen want je kijkt over veel mensen heen en ga zo maar door. Ik heb er niet ontzettend veel last van maar af en toe baal ik er wel van.

Hoe zit het met jou? Ben je lang? Struggles?

Veel liefs, Janine.

Delen:

13 Reacties

 1. 16 februari 2018 / 09:51

  Ik ben best klein en heb juist het tegenovergestelde haha :’)

 2. 15 februari 2018 / 08:09

  Nee, ik ben heel gemiddeld met 1 meter 70. Maar ik kan me voorstellen dat het soms lastig is met een flinke lengte.

 3. 14 februari 2018 / 18:39

  Wat een leuk artikel om te lezen! Ik ben met mijn 1.67 redelijk oké denk ik (hahaha)? Echter is broeken kopen voor mij ook een hell, ik heb redelijk dunne benen dus een goede broek vinden is een heel gebeuren…

 4. 14 februari 2018 / 18:12

  Ik ben veel langer! (1,83m haha)
  Nee ik heb er niet zo langs van. Ik ben juist van mijn vrienden de kleinste
  Maar voor een man is 1,83 niet zo bijzonder

 5. 14 februari 2018 / 11:55

  Hahaha, leuk beschreven, en een feest der herkenning, maar dan omgekeerd: ik ben met mijn 1 meter 56 veeel te klein!

 6. 14 februari 2018 / 11:49

  Mijn zussen zijn ook lang, en dan vaak ook te lang voor kledij! Ik ben dan weer het omgekeerde, klein en mollig. Op vlak van kledij is dit ook niet altijd makkelijk!

 7. 14 februari 2018 / 10:20

  Wat grappig om te lezen, leuk geschreven! Ik zou het zelf echt verschrikkelijk vinden om geen hakken te kunnen dragen.
  Liefs,
  Yara

 8. 14 februari 2018 / 10:07

  Ik ben juist weer iets minder lang, maar zelfs ik heb moeite met het vinden van jurkjes. Ik hou niet van die hele korte modellen. Gelukkig zijn er bij veel winkels en webshops tegenwoordig ook speciale lijnen voor lange, korte en juist stevige mensen.
  Liefs

 9. 14 februari 2018 / 09:41

  Ik ben 1.77 en dat was toen ik jong was ( ik ben nu in de veertig :)) lang, het voordeel vond ik altijd dat ik overal overheen kon kijken en ik draag juist altijd hakken want ik vind dat heelmoot, ik snap jouw frustratie wel, qua broeken en truien. dat is lastig. Ik snap jouw tweestrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge