Struggles die lange mensen herkennen.

Met mijn 1.82 ben ik erg groot. Het heeft zijn voordelen natuurlijk maar ook erg veel nadelen. Vandaag deel ik de struggles die te maken hebben met het lang zijn. Lees je mee?

× Broeken zijn altijd tekort! Hello, hoogwater! In de zomer kun je de onderkant nog omflappen voor een extra touche, maar helaas is dit in de winter niet erg handig.

× Ook zijn mouwen een echte crime! Waarom hebben truien etc niet standaard een lange mensen maat?

× Op stap gaan met vriendinnen is altijd leuk, behalve als het moment aanbreekt waarop je een groepsfoto maakt. Je staat altijd gehurkt naast je iets kleinere vrienden.

× Hakken dragen? Hell no! Je voelt je net het empire state building zodra je die dingen aantrekt.

× Langere mensen maken natuurlijk grotere stappen. Je krijgt dan ook regelmatig de vraag of je meedoet aan een marathon.

× Jurkjes is een drama! Heb je eindelijk een leuk jurkje gevonden blijkt het bij jou haast een crop top. Niet leuk!

× Je word altijd gevraagd om dingen te pakken, is het niet in huis is het wel in de supermarkt. Want ja, je bent lang dus kun je bij de bovenste plank komen.

× Je zit opgevouwen in een auto. Waarbij de meeste mensen comfortabel kunnen zitten, zit jij ondertussen je benen te trainen omdat je weer eens in een onhandige en rare positie moet gaan zitten.

× Je kunt nergens vooraan staan/zitten. Mensen zitten al gauw te zeuren dat je ervoor zit.

× Als meisje zijnde is het behoorlijk irritant om zo lang te zijn, jongens zijn altijd of even lang of kleiner #struggle.

Naast deze nadelen/struggles heeft lang zijn ook voordelen! De meeste kleding val mooier, een jurk is niet eentje waar je meteen in verdrinkt( tegenovergestelde), Je kan in een club zo je vrienden opsporen want je kijkt over veel mensen heen en ga zo maar door. Ik heb er niet ontzettend veel last van maar af en toe baal ik er wel van.

Hoe zit het met jou? Ben je lang? Struggles?

Veel liefs, Janine.

Delen:

13 Reacties

  1. 7 maart 2018 / 09:23

    Nee, ik ben heel saai van gemiddelde lengte met mijn 1m70. Interessant om jouw struggles als langer persoon te lezen.

  2. 16 februari 2018 / 11:09

    Moet wel lachen om jouw struggles en herken er wel een aantal. Ik ben inmiddels in de veertig en al aan het krimpen ;), maar toen ik nog 1.80 was (ooh dit klinkt vreselijk) waren mijn lange benen inderdaad vaak een crime. Tegenwoordig heb ik daar niet meer zo’n last van, wel vaak veel te korte mouwen. Heel irritant! Vooral jassen is een drama. Snap helemaal wat je bedoelt, maar geniet maar van de voordelen, dat zijn er veel meer volgens mij 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge