TAG : My life in 20 questions

Ik vind het altijd ontzettend leuk om een TAG, vriendenboekje of andere vragenlijstjes in te vullen. Het is al weer even geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog had geplaatst dus vind ik het wel een goed idee dat jullie mij nog wat beter leren kennen. Uiteraard heb ik over alle vragen goed nagedacht en naar waarheid ingevuld. Van mijn favoriete getal tot aan wat ik zou doen als ik een miljoen op mijn bankrekening heb staan. Benieuwd naar alle vragen en de antwoorden? Lees dan snel verder.

Favorite color.
Ik heb eigenlijk niet maar een lievelingskleur. Ik houd heel erg van roze maar ook van wit, grijs en mintgroen. Als ik dan echt moet kiezen dan ga ik toch liever voor roze. Wel gek want je ziet het eigenlijk helemaal niet terug op mijn blog haha.

Favorite Number.
Net zoals een lievelingskleur heb ik ook niet echt een favoriet nummer. Ik ben wel meer van de even getallen, dan van de oneven. Waarom dit is weet ik niet zo goed. Welk nummer ik echt haat? Nummer 13! ik heb geen idee waarom maar iets aan dat nummer doet mij denken aan ongeluk.

Dream career
Dat vind ik best een moeilijke, ik moet toch wel even goed nadeken daarover. Maar het liefst heb ik mijn eigen bedrijf, ik heb er niet zoveel mee om voor een baas te werken.Tuurlijk heeft het ook zo zijn nadelen maar vooral het stukje dat je zelfstandig alles doet en alles zelf kunt indelen met hoe je alles doet trekt mij heel erg. Waarin? Ik zou het super leuk vinden om personal trainer te worden, ik zit te kijken naar opleidingen want in September ga ik weer naar school toe . Van het bloggen mijn werk maken lijkt me ook fantastisch!

Where do you see yourself living when you’re on your own?
Ik woon al een hele tijd op mijzelf en eerder wou ik altijd weer terug naar mijn oude woonplaats, Wolvega in friesland. Maar nu ik zo’n 3 jaar alweer in Steenwijk woon heb ik daar eigenlijk helemaal niks meer mee. Ik heb hier leuke vrienden, mijn werk en alles wat ik eigenlijk nodig heb. Ik zou hier dus eigenlijk helemaal niet meer weg willen. Ik zou nog wel eens een paar maanden in New York willen wonen maar dat is tijdelijk.

Favorite way to treavel.
Momenteel heb ik niet veel keus en is dat de fiets! haha, ik heb nog geen auto rijbewijs maar deze haal ik dit jaar nog zeker. Met de trein vind ik opzich ook leuk maar niet tijdens de spitsuren. Met het vliegtuig ben ik nog nooit geweest maar misschien dat daar deze zomer verandering in komt.

What do you do in your free time?
Bloggen, duh! Maar daarnaast besteed ik veel tijd met vrienden, Netflix kijken en natuurlijk kan sporten ook niet ontbreken!

Favorite clothing stores
Ik heb echt eenn haat-liefde verhouding met mijn favoriete kledingwinkels. Zo houd ik wel van de H&M, het enige nadeel is dat de ene collectie mij hele erg aanstaat en de andere keer loop ik de winkel in en vind ik helelmaal niks leuks .Ik slaag altijd wel bij Vero moda, Zara en online ben ik helemaal gek op Mango.

Who would you like to see in concert?
Ik ben helemaal fan van Nickelback!! Eigenlijk ben ik dat niet alleen want mijn moeder is ook een groot fan. Wij gaan dan ook nog zeker een keertje naar een concert van hun toe. Ook zou ik wel Beyoncé willen zien.

Favorite tea blend?
Sinds een vriendin van mij aannkwam met 20 kruiden thee ben ik helemaal verkocht! Ik drink de laatste tijd steeds meer thee en ik heb verschillennde smaken in de kast staan maar toch pak ik altijd de 20 kruiden thee.

Do you collect anything?
Opzich vind ik het heel erg meevallen, ik verzamel make-up en deze breid zich dan ook steeds meer uit, ook heb ik best veel kleding die ik niet eens aan heb. Ik ben echt gek op notitieboekjes! Ik kan niet naar de Hema of Action gaan zonder dat er een leuk notitieboekje mee naar huis moet haha.

I can’t sleep without?
Mijn katten! Ze weten precies mijn routine vooordat ik naar bed ga, ze wachte dan geduldig in de opening van mijn slaapkamer deur tot ik op bed lig. Dan springen ze op bed en gaan ze heerlijk bij mij liggen. Soms best irritant als je je wilt omdraaien.

If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it?
Ik zou een eigen huis gaan bouwen, of eigenlijk laten bouwen met een groot zwembad en een fitness ruimt. Daarnaast een vakantiehuis kopen ergens in een warm land. Mijn droomauto kopen en natuurlijk heel veel kleding en makeup. Veel verre reizen en natuurlijk zou ik wat geld aan mijn famillie geven.

Favorite make-up brand
Ik kan mij hele dure make-up niet veroorloven, want het huis moet natuurlijk ook betaald worden maar ik ben fan van MAC. Maar ook vind ik Catrice een erg fijn merk.

Favorite treat to eat?
Omdat ik natuurlijk veel sport en veel bezig ben met gezonde voeding, eet ik amper tot nooit mijn favoriete eten en dat is pizza! Als ik dan al een cheat day heb bestel ik dan ook meteen een pizza en drink ik een glas cola extra.

Favorite Parfume

Ik heb geen favoriete parfum, ik houd van allerlei geuren. Zo heeft Chanel altijd wel lekkere en One Million vind ik ook heerlijk!

Zo, dat waren een heleboel vragen om in te vullen! bij sommige vragen moet je toch wel heeel erg goed nadenken en dat is best moeilijk. En dan nu mijn vraag aan jullie: Wat zou jij doen als je een miljoen opn je bankrekening gestort zou krijgen?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

8 Reacties

 1. 9 mei 2018 / 05:57

  Personal trainer lijkt me een leuk beroep. Zeker als mensen goed gemotiveerd zijn en je echt effect ziet.

 2. Frederique
  19 april 2018 / 12:15

  Nummer 13 is mijn levelingsnummer 😉

 3. 16 april 2018 / 20:41

  Er staan je nog mooie avonturen te wachten en dat je weer gaat studeren is een slimme keuze. Leuk om meer te lezen achter het gezicht van een blog 😀

 4. 16 april 2018 / 20:07

  Leuk om te lezen. Nickelback was vroeger één van mijn eerste concerten die ik bezocht (in Duitsland).. De H&M vind ik juist vreselijk haha. Ik werk trouwens ook in Steenwijk!

 5. 16 april 2018 / 15:31

  Leuk om je antwoorden te lezen. Mijn lievelingsgetal is denk ik 8. Dat vind ik zo’n mooi rond getal : )

 6. 16 april 2018 / 14:57

  Ah, wat een leuke en originele tag is dit! Ik zou al eens HEEEEL goed moeten nadenken wat te antwoorden op sommige vragen. Veel succes nog in je verdere studeercarriere!

 7. 16 april 2018 / 12:03

  Wat een leuke vragen en de ene is makkelijker te beantwoorden dan de ander. Ik ken heel veel mensen die gek zijn op de H&M, helaas voegt voor mij de pasvorm van de kleren vaak niet. Een blouse zit in mijn taille perfect en de knopen exploderen bij de boezem, zo jammer, want je kunt er zoveel moois kopen, voor een goede prijs.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Unboxing: Loot crate Wizarding world box March 2018My Profile

 8. 16 april 2018 / 11:42

  Super leuk om te lezen en wat een leuke katten, dat ze zo lekker bij je komen liggen. Mooie plannen voor de toekomst, ik wens je veel succes in het zoeken van een studie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge