Vakantie checklist : Wat neem je mee?

vakantie checklist: Wat neem je mee? | Janiineemma..nl

Elke keer als je op vakantie gaat is het weer een heel gedoe: je koffer inpakken en zorgen dat je niks vergeet. Vaak ben je al onderweg en kom je er achter dat je toch nog iets bent vergeten. Daarom vandaag een checklist wat je niet moet vergeten in te pakken! Lees je mee? 

Iedereen heeft zo haar/zijn eigen voorkeur met wat mee te nemen op vakantie, de een neemt wel hooikoortspilletjes mee en de ander weer niet. Hieronder zie je de basisdingen die je zoal meeneemt op vakantie.

Toilettas

Kleding

Elektronica

Voor onderweg.

Overige

Tegen de tijd dat je alles op deze checklist in je koffer hebt gestopt, ben je zeker klaar voor de vakantie! Print de checklist uit en streep weg wat je in je koffer al hebt gestopt. Wat ik ben vergeten is je Annuleringsverzekering dus vergeet deze ook niet!

En als je al iets bent vergeten? Vaak heb je bij de plek waar je op vakantie gaat wel een winkel waar je iets kan kopen. Ik ga dit jaar niet op vakantie, maar voor iedereen die dat wel gaat : Fijne vakantie!

Veel liefs,
Janine.

Delen:

6 Reacties

 1. 5 juni 2017 / 20:40

  Ik zie ook wel dingen die ik nooit meeneem. Föhn en stijl/krul tang gaat bij mij echt niet mee op vakantie. Neemt veel te veel ruimte in 🙂 föhn is er meestal op de bestemming ook wel gelukkig. De camera gaat wel altijd standaard mee en opladers en telefoon ook 🙂
  Sammie onlangs geplaatst…My favorites @ the momentMy Profile

 2. Nathalie
  5 juni 2017 / 07:56

  Suuuper handige checklist!
  Ga hem zeker gebruiken als ik ook op vakantie ga:-)

  Liefs, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge