Wat zit er in mijn handtas?

Wat zit er in mijn handtas? | Janiinemma.nl

Ik vind het altijd ontzettend leuk om bij anderen te zien wat zij zoal meedragen in de handtas. Daarom laat ik vandaag zien wat ik zoal meeneem. Kijk je mee?

Ik gebruik een tas van H&M, die ik echt al een hele tijd heb. Ik heb deze tas geloof ik 3 jaar geleden gekocht. Tot nu toe is ie nog prima en ziet er nog goed uit! Ook is hij lekker stevig wat heel fijn is.

Standaard heb ik in mijn tas parfum zitten en een deodorant bus. Zo kan ik mij altijd even opfrissen als dat nodig is.

Daarnaast zit er een agenda in en een etui. De agenda gebruik ik dagelijks en schrijf ik mijn afspraken in en dingen die ik nog moet doen. Ontzettend handig! Ik vergeet namelijk ontzettend veel en op deze manier niet. In de etui zitten 2 pennen, dit omdat ik ze liever niet los in de tas heb zitten.

Daarnaast zit er in een zijvakje altijd wel een lipstick /lipgloss en een mascara. Altijd handig om even mijn makeup bij te werken als dat nodig is. De lipgloss en lipstick verschilt nog wel eens, het ligt er een beetje aan welk seizoen het is en wat ik op dat moment mooi vind.

Eigenlijk heb ik ook altijd een flesje water bij mij, zo kan ik altijd wat drinken als ik dorst heb. Één keer in de zoveel tijd haal ik mijn hele tas leeg en haal ik alle bonnetjes en onzin dingetjes eruit. Dit omdat dat ik nog wel eens de neiging heb om alles in mijn tas te stoppen, haha!

Dit zit er eigenlijk altijd standaard in mijn tas, wat zit er in de jouwe? 

Veel liefs, Janine.

Delen:

3 Reacties

  1. 20 oktober 2017 / 18:12

    Wat leuk te zien dat je zo druk bezig bent met bloggen haha ! Interessante en leuke blog om de inhoud van je tas te showen haha , leuk idee. Nou jou vraag aan mij is wat neem ik mee in mijn handtas ! Het volgende:
    Deodorant , portemonnee, haarbostel, pennen
    Parfum, handgel , tampons (haha) , zonnenbril , en als ik wegga neem ik vaak drinken mee en mijn makeup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge