Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer

Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer| Janiinemma.nl

Een hele tijd terug had ik al eens een artikel gemaakt met welke producten er in mijn make-up tas zitten, inmiddels zijn er een aantal dingen veranderd en daarom vond ik het leuk om opnieuw te laten zien welke producten ik ongeveer dagelijks gebruik. Kijk je mee? 

Ik  vind het altijd  leuk om een keer in de zoveel tijd mijn make-up tas door te zoeken en de producten die er in zitten aan te passen. Van de week was het weer zover. Het is de afgelopen dagen ontzettend warm geweest en niet alle producten passen bij de zomer. Als het echt  ontzettend warm is dan heb ik meestal helemaal geen make-up op maar wel een zonnebrandcreme.

De basis.

Voordat ik mijn make-up aanbreng maak ik mijn gezicht altijd even schoon, dit omdat ik altijd bang ben dat er nog een aantal make-up resten op mijn gezicht  zitten ook al heb ik de avond ervoor mijn gezicht schoongemaakt. Daarnaast voelt het lekker fris en verwijder ik op die manier dode huidcellen wat niet voor verstopping van mijn huid kan zorgen.

Nadat ik mijn gezicht heb schoongemaakt breng ik de Max & More Face Primer aan. Dit zodat mijn make-up de hele dag goed blijft zitten en de make-up niet direct op mijn huid ligt. Na de primer en nadat ik deze eventjes in heb laten trekken breng ik de Catrice All Matt Plus Foundation aan. Als ik op warme dagen wel al make-up draag dan kies ik liever voor een BB cream met SPF erin.

Na de foundation breng ik de Catrice Denim Divine Bronzer aan, dit  om mijn gezicht een beetje te contouren. Na de bronzer breng ik blush aan, welke dat is verchilt per dag en welke ik perfect vind voor die dag. Na  de blush komt de higlighter en ik gebruik de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter.

Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer| Janiinemma.nl

Oog make-up

Nadat ik de basis heb aangebracht ga  ik door met mijn oog make-up. Ik gebruik momenteel twee palettes. De I Heart  Make-up Naked Chocolate en de Revolution Fortune Favours The brave palette. Elke dag is mijn ooglook weer anders, ik zoek veel leuke looks op de app Pinterest. Als ik moet werken heb ik niet ontzettend veel tijd om mijn make-up te doen dus dan ga ik voor een standaard look.

Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer| Janiinemma.nl Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer| Janiinemma.nl

Na de oog make-up breng ik een Eyeliner aan. Ik heb er meerdere en het verschilt ook per dag welke ik gebruik.  De Eyeliner van de Hema is ontzettend zwart dus deze gebruik ik vooral bij een avondje uit.  Ook mascara verschilt per dag, ik heb er 4 in mijn make-up tas alleen ben ik vergeten hier een foto van te maken. Soms maak ik een combinatie van twee mascara’s en de andere keer gebruik ik er maar eentje.

Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer| Janiinemma.nl

Overig.

Naast make-up producten zitten er ook een aantal make-up kwasten, lenzenbakje en epileerder in mijn make-up tas. Ik epileer mijn wenkbrauwen ongeveer 1x in de twee weken en haal alleen weg wat er echt weg moet. Naast deze producten zit er nog een spiegel in omdat ik mijn make-up meestal aanbreng als ik op de bank zit. Daarnaast kan ik echt niet zonder een wimperkrulller, dus deze ontbreekt dan ook niet.

Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer| Janiinemma.nl Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer| Janiinemma.nl  Wat zit er in mijn make-up bag? | Zomer| Janiinemma.nl

En deze producten zitten alleemaal  in mijn make-up bag! Het verschilt niet ontzettend veel met de vorige keer maar toch zijn een paar producten anders.

Gebruik jij ook producten die ik gebruik? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Veel liefs,
Janine.

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge