Win 35.- shoptegoed bij Hoesjes-outlet| Winactie

Zodra het mooie weer is gearriveerd of er aan komt, shopt iedereen een nieuwe kleding garderobe. Waarom zou je dit niet met telefoonhoesjes doen? Je kunt 35 euro shoptegoed winnen bij Hoesjes-outlet. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Op Hoesjes-outlet.nl vind je een ontzettend leuk aanbod van Iphone , Samsung Galaxy en Huawei hoesjes. Heb jij een Iphone 7 of een van de andere merken telefoon? Dan kun jij kans maken op het 35,- shoptegoed. Naast de vele leuke,vrolijke telefoonhoesje kun je ook voor allerlei accesoires terecht bij de website.

Zo hebben ze o.a een assortiment met oplaadkabels, sportbanden en powerbanks. Voor ieder is er wel iets leuks te vinden!

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op de 35 euro shoptegoed?

 • ●Laat een comment achter dat je mee doet aan deze winactie.

Wil je extra kans?

De winnaar zal bekend worden gemaakt op 14 juni en sluit daarom 13 juni aanstaande.

Veel succes!

Veel liefs,
Janine

 

 

Delen:

22 Reacties

 1. ilsiee prins
  8 juni 2017 / 06:53

  ohhhh wat een superleuke en lieve actie organiseer je voor de volgers van je blog! Ik doe zeker graag mee, zal helemaal super zijn een nieuw hoesje te mogen uitzoeken voor mijn telefoon!
  Groetje Ilsiee

 2. Marian B
  7 juni 2017 / 15:55

  Ik hou van afwisseling, dus een paar hoesjes zouden top zijn! Volg op Bloglovin.

 3. Renate
  7 juni 2017 / 11:45

  Goedemiddag, ik doe graag mee aan deze leuke actie!
  Het is voor mij de eerste keer dat ik aan een actie mee doe.
  Hopelijk doe ik het zo goed want even hiervoor was het mislukt en was mijn reactie niet geplaatst.

  Ik zou heel graag een leuk hoesje uitkiezen voor een Huawei telefoon.
  Dat zou echt een verrassing zijn…..

 4. 6 juni 2017 / 10:21

  Omg zou dit super graag willen winnen , ben net jarig geweest dus een extra verwen momentje 👍😍😍
  Super actie

 5. Inge
  6 juni 2017 / 10:01

  Dit zou heel goed van pas komen!

 6. 6 juni 2017 / 07:14

  Leuk! Ik doe mee! Ik heb sinds Donderdag een nieuwe iphone7 dus kan niet wachten om leuke hoesjes te gaan shoppen.
  Ik heb ook alles gedaan om extra kans te maken <3
  Liefs,
  Evelien

 7. 6 juni 2017 / 06:40

  Goed dat deze winactie nu is, mijn hoesje is kapot … zit nu een elastiekje omheen zodat mijn smartphone er niet uitvalt… Ik doe graag mee, en heb alle stapjes gedaan. Behalve op je FB een like kunnen zetten, daar het artikel er nog niet op staat. (doe ik later wel ;))

  • 6 juni 2017 / 07:50

   Het staat inmiddels ook op mijn Facebook pagina hoor!

   Veel succes x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge