Winnaar Winactie |Names4ever

Vorige week kwam er een ontzettend leuke winactie online en vandaag is het de tijd om de winnaar te onthullen. Ik ben ontzettend blij dat er zoveel mensen hebben mee gedaan! In de toekomst zullen er nog meer winacties komen dus niet getreurd als je niet hebt gewonnen.

Daarnaast wil ik mijn excuses aanbieden dat er de afgelopen tijd niet veel artikelen online zijn gekomen,  ik was Druk met mijn nieuwe werk en ik moest daar even mijn draai in vinden. Binnekort komen er weer nieuwe en vaker artikelen online dus blijft mijn blog in de gaten houden!

Winnaar

ik kan dit artikel nu wel langer maken dan dat nodig is maar dat doe ik niet. De winnaar is:

ESTHER BARTELS!

van harte gefeliciteerd,  zou je mij een mailtje willen sturen? Met daarin je gegeven en natuurlijk welke ketting je hebt uitgezocht.

Nogmaals bedankt voor het meedoen en tot de volgende blogpost!

Veel liefs,

Janine

 

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge