The Blog Friendship Booklet | Tag.

Ik hou van TAGS die ik kan invullen, ik heb tot nu toe nog geen een geplaatst op deze site maar op de vorige stonden er een stuk of 10. Bij de meeste Tags neem je vragen over en beantwoord je deze, maar bij de Blog Frienship Booklet tag is het net wat anders, er gaat een hele leuke template rond waarop vragen staan en deze vul je in via photoshop of iets anders. Laten we ernaar gaan kijken en ik heb de link naar de templates uiteraard bijgevoegd! 

Zoals hierboven al staat is dit een heel ander soort TAG dan normaal, over het algemeen neem je standaard vragen over en beantwoord je deze op je eigen blog/website. Bij deze TAG krijg je een template en deze kun je bewerken in een fotobewerkingsprogramma zodat je jouw antwoorden achter de vragen neer kan zetten. Heel speels maar ook erg leuk! Het lijkst net alsof je deze zo hebt uigeknipt uit een vriendschapsboekje.

Zo ziet het er dan uit:

 

 

Fotor_145540946801646

Fotor_145540879486899

 

Is het niet schattig en leuk? ik moest wel even puzzelen hoe ik nou precies de foto in deze template kreeg maar na wat stoeien is dat gelukt. Hieronder zal ik de twee linkjes plaatsen zodat je ook deze kunt overnemen! Ohja ik zou het superleuk vinden als je een linkje in de reacties plaatst als je deze hebt overgenomen zodat ik jou antwoorden ook kan lezen!

bladzijde 1.

bladzijde 2.

Wat vind je van zo’n tag? Leuker als een ‘standaard’ ? 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge