CIEN ( LIDL) LIP PENCIL REVIEW | BEAUTY.

Bij LIDL verkopen ze regelmatig make-up. Vooral de lipsticks spraken mij erg aan maar deze waren helaas niet meer verkrijgbaar. Ik liep langs het vak van CIEN en kon het niet laten om even te kijken en besloot deze vier Lip Pencils mee te nemen. Ik ben erg beniewd of ze het kopen waard zijn. Lees je met me mee? 

Ik ben altijd erg benieuwd naar producten die lekker goedkoop zijn, oftewel goed betaalbaar. Maar is de kwaliteit wel goed? blijft het product wel goed zitten? Ik wil dit graag uittesten voor jullie en daarom vandaag de review over vier lip pencils van CIEN (LIDL). Erg veel informatie kon ik niet vinden over de make-up van Lidl, wat erg jammer is. Zo weet ik niet hoeveel verschillende kleuren er nou precies zijn. Ik heb er vijf zien liggen maar ik pin me er niet op vast. Ook heb ik geen idee van de bestanddelen die in het product zitten, op het potloodje zelf staat niet veel informatie.

 

 

Cien lip pencil review Cien lip pencil review

Ik heb vier verschillende kleuren meegenomen en op het eerste gezicht ziet het er goed uit. Ook vind ik het erg positief dat ze verpakt zijn in een soort plastic hulsje waardoor je zeker weet dat het product niet eerder is gebruikt, Hier kunnen andere merken nog wat van leren. Wat wel erg jammer is, is dat de huls waar het lip pencil ingaat erg makkelijk eraf valt. De kans is groot dat zodra je de lip pencil meeneemt in je tas, deze vies word. Laten we nu maar snel gaan kijken naar de swatches.

 

Cien lip pencil review

01 Coral Blush – 04 Blueberry Passion – 03 Love Letter – 02 Strawberry Kiss. 

De swatches zien er over het algemeen erg goed uit, elke kleur heeft een shimmer die niet overdreven aanwezig is. Wel heb ik al mijn voorkeur kleur gezien. Love Letter en Strawberry kiss springen er voor mij persoonlijk uit. Heb jij ook al een favoriete kleur?

01 Coral Blush. 

Coral Blush was op het eerste gezicht mijn favoriete kleur, maar zodra ik de swatch zag was mijn enthouasiasme ook weg. De kleur is prachtig, maar niet echt mijn kleur. Ik heb liever felle kleuren of diep matte, maar helaas is deze geen van beide.

Cien lip pencil review Cien lip pencil review Cien lip pencil review

 

02 Strawberry Kiss.  

Een van mijn favorieten is toch wel Strawberry Kiss, op het eerste gezicht in ieder geval. Ook op de swatch zag de kleur er erg goed uit totdat ik product aanbracht op mijn lippen. De kleur valt enorm tegen en past totaal niet bij mij.

Cien lip pencil review Cien lip pencil review Cien lip pencil review

 

04 Blueberry Passion. 

Over het algemeen staat een bruine, berry kleur mij totaal niet. Maar elke keer waag ik toch een poging om dan misschien de bruine/berry kleur te vinden die mij wel staat.  Helaas moet ik bij deze weer de hoop opgeven. Blueberry Passion is een mooie kleur maar past wederom totaal niet bij mij.  Misschien heb jij nog een mooie bruine/berry lipstick die je me kan aanraden?

 

Cien lip pencil review Cien lip pencil review Cien lip pencil review

 

03 Love Letter. 

Wat zal ik eens zeggen over de Love Letter? De kleur valt heel anders uit op mijn lippen dan op de swatch. Ik vind de kleur er vies uitzien en wederom staat het mij totaal niet. Ik heb inmiddels een beetje spijt dat ik deze lip pencils heb gekocht. Maar vooral van deze heb ik spijt. De substantie voelt helemaal niet prettig aan, is dik en gaat er erg snel vanaf. Deze verdwijnt daarom ook in de prullenbak.

Cien lip pencil review Cien lip pencil review Cien lip pencil review

 

En dat waren de vier Lip Penicls van CIEN  (LIDL). De grootste tegenvaller is de laatste kleur en dat is 03 Love Letter. Het pigment is prima maar de houdbaarheid van kleur op je lippen is drama. Na vijf minuten is het er allemaal af, en wat ook een nadeel is, is dat mijn lippen ontzettend pijn beginnen te doen. Ik kan je daarom deze lip pencils niet aanraden. het is een kleine prijs die je betaalt maar deze kan je beter in een ander product investeren.

De CIEN Lip Pencil kost €1.99 per stuk en is verkrijgbaar bij LIDL.

10 Reacties

 1. Iris
  11 juni 2016 / 17:16

  Ik had precies hetzelfde na gebruik van deze lip pencils kreeg ik een raar trekkend en branderig gevoel op mijn lippen.

  Kleuren vond ik wel mooi.

  • janine4531
   Auteur
   12 juni 2016 / 01:13

   Ja precies en dat is erg jammer want sommige kleuren zijn wel mooi maar passen niet bij mij. Als ze het branderige aanpassen denk ik dat mijn mening toch wat anders was geweest.

 2. 11 juni 2016 / 18:20

  Ooh jee, dat klinkt niet best dat je lippen pijn gaan doen… De laatste kleur vind ik je ook niet zo mooi staan. De rest wel!

  • janine4531
   Auteur
   12 juni 2016 / 01:14

   Haha het is wel vaak zo dat anderen er anders naar kijken dan ikzelf. Maar helaas doen mijn lippen te veel pijn na het opdoen en daar baal ik erg van. Bedankt voor je reactie!

 3. 11 juni 2016 / 18:45

  Jeetje wat jammer zeg. Goed dat je eerlijk bent geweest, weten anderen dat ze ’t beter kunnen laten liggen.

  • janine4531
   Auteur
   12 juni 2016 / 01:15

   Ja precies, anderen moeten zelf weten wat ze doen en misschien Brand het niet bij anderen maar ik blijf wel eerlijk met wat ik er van vindt. Alleen maar positieve reviews is ook niet altijd even leuk haha.

 4. 11 juni 2016 / 20:55

  Oh my, vooral die laatste. Jammer dat het zo tegenvalt! Ik vond die cherry zelf het mooiste van alles maar goed smaken verschillen. Gelukkig waren ze niet zo duur.

  • janine4531
   Auteur
   12 juni 2016 / 01:16

   Gelukkig waren ze inderdaad niet duur anders had ik ze teruggebracht en gehoopt dat ik het geld terug kon krijgen. En je hebt gelijk, smaken verschillen en dat is maar goed ook! Haha

 5. 11 juni 2016 / 23:43

  Wat een geluk dat jij er bent seg. Ik nam meteen een screen shot van de blueberry passion omdat ik deze de mooist vond maar die verwijder ik meteen weer. Niet kooen is de boodschap. Bedankt

  • janine4531
   Auteur
   12 juni 2016 / 01:16

   Graag gedaan! Hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge