ESSENCE BLOGGERS BEAUTY SECRET TOUCH UP TO GO! ONE – FOR – ALL PALETTE | Beauty.

Vorige week kon je de review lezen van het Essence Trend Edition VIntage Rose Eye Palette lezen en ik was er behoorlijk enthouasiast over. Vandaag is de andere aan de beurt en dat is de Essence Touch Up To Go! One – For – All palette. Het is een palette met allemaal producten voor een basic look die een zomers tintje heeft als je het mij vraagt. Het palette is weer van alle gemakken voorzien. Lees je mee? 

Het palette is lekker en opvallend. Over het formaat hoef ik niet meer zoveel te zeggen want die is hetzelfde als de voorgangers. Helaas was het Serena palette uitverkocht, waar ik erg van baal. Als je het mij vraagt is mijn favoriete palette toch die van Serena maar dat hoor je me niet te hard zeggen haha.

 

Essence Limited Edition Bloggers beauty secret Touch up to go! Essence Limited Edition Bloggers beauty secret Touch up to go! Essence Limited Edition Bloggers beauty secret Touch up to go!

Het palette heeft de naam Touch Up To Go! met andere woorden, het is een vrij basic palette waarmee je even snel kan klaarmaken voor de dag. Of misschien even je make-up onderweg bij te werken met deze producten. In de verpakking vind je een duo blush, drie verschillende oogschaduw kleuren een balsem.

Zoals voorgaande paletten ziet deze er ook erg vrolijk uit en het heeft wel iets weg van Benefit. In het palette vinden we inderdaad de grote duoblush waar natuurlijk alle aandacht wel een beetje op gevestigd is. Daaromheen vinden we de drie kleuren oogschaduw en een balsem. Deze kun je gebruiken voor je lippen maar ook eventueel vooor je wenkbrauwen om deze in shape te brengen. Een extra Tip van Diana is de balsem te mengen met de blush of oogschaduw voor een subtiel kleurtje op je lippen.

Essence Limited Edition Bloggers beauty secret Touch up to go!

Alle producten hebben oook los namen, erg leuk gedaan vind ik bij dit palett. De blush is trouwens vrij matte en de oogschaduw kleuren ook behalve Shine On Eyeshadow. In het palette zit ook nog een handige applicator met aan beide kanten een ander soort kwastje. Alleen in gebruik vind ik hem iets minder fijn en gebruik ik liever mijn eigen. Ik ben wel erg beniewd naar de kwaliteit van het palette. Het Vintage Rose palette was soms wat droog en verloor al snel haar pigment.

 

Essence Limited Edition Bloggers beauty secret Touch up to go!

Peach & Party Blush – Peach & Party Blush – On The Mauve Eyeschadow – Coffee To Go Eyeshadow – Shine On Eyeshadow – One For All Balm.

De blush is aan de poederige kant maar laat wel een prachtige kleur achter. Zeker erg mooi gedaan! De pan is trouwens wel erg klein om de kleuren afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Naast de blush hebben we natuurlijk nog de drie oogschaduw kleuren. De eerste twee tinten zijn vrijwel matte en hebben iets meer moeite met de pigmentatie. De laatste glanzende kleur ziet er perfect uit. Ook de oogschaduws zijn wat droog en korrelig van structuur.

Essence Limited Edition Bloggers beauty secret Touch up to go! Essence Limited Edition Bloggers beauty secret Touch up to go!

 

Mijjn wang met de Peach & Party Blush. Een subtiele roze tint die je gezicht neet even iets meer kleur geeft. Echt wonderen moet je er niet van verwachten maar voegt zeker wat toe. Ook de blush is erg poederig en daarom is het pigment ook wat minder. Helaas heb ik de oogschaduws niet kunnen testen maar  op mijn Instagram komt later vandaag nog een look te staan gemaakt met dit palette.

Wat vond ik nou precies van dit palette ? Het is zeker een leuk palette maar ik denk niet dat ik hem er erg vaak bij zal gaan pakken. De blush is mooi maar niet erg bijzonder. Heb je nog niet zoveel in je collectie en wil je een handig palette voor onderweg?  Dan is het zeker een goede optie. Het Essence  Bloggers Beuaty Secrets Touch Up To Go! palette kost €4,99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge