Action Shoplog #1 | Beauty

 

Vandaag is het tijd voor een shoplog! Mijn vriend en ik gingen naar de action voor de huis-tuin en keuken benodigheden maar ik kon het niet laten om langs het make-up vak langs te gaan. En ik heb zeker weer een aantal producten aangeschaft en vandaag laat ik deze aan jullie zien. Kopen jullie wel eens wat bij de action? en ook van het Beauty gedeelte? 

Om eerlijk te zijn kom ik niet erg vaak meer bij de action, wat eerder een wekelijks uitje was is nu misschien twee keer in de maand. Dit heeft niet de reden dat ik de Action minder leuk vindt, maar dat wij zijn verhuisd naar een stad met geen Action in de buurt. Ik baal hier wel van aangezien ik het erg leuk vind om bij de Action even rond te sneupen en ik kom er altijd met meer dingen weg dan in eerste instantie de bedoeling was. Hebben Jullie dat ook? Laten we maar snel naar de Beauty producten gaan die ik heb aangeschaft aangezien een garde en een opscheplepel jullie niet echt interreseert , lijkt mij.

Max & More Nude Look 8 Colors | 1.89.

Action Shoplog #1 |Beauty

Action Shoplog #1 |Beauty

Ik vind de Action oogschaduwpaletten niet heel raar qua pigmentatie, de lichtere kleuren vallen altijd wel heel erg tegen maar de donkere kleuren vind ik prima. Daarom besloot ik dit palette ook aan te schaffen, en voor de 1.89 die je er voor betaald kun je het echt niet laten. Er zitten 3 lichtere kleuren in en 5 donkerdere en ze zijn allemaal voorzien van een shimmer. Intotaal heeft het palette 12 ML aan oogschaduw kleuren. Uiteraard zal ik dit palette in een apart artikel volledig reviewen.

 

Max & More Eyebrow Powder. | 2.25. 

Action Shoplog #1 |Beauty Action Shoplog #1 |Beauty

Toen ik deze wenkbrauwpoeder in mijn mandje deed, dacht ik dat het oogschaduwkleuren waren. Maar toen ik thuis kwam en nog even goed keek was het dus een wenkbrauwpoeder. Ik gebruik nooit iets voor mijn wenkbrauwen maar eens moet de eerste keer zijn, het zijn wel kleuren die mij aanspreken en ik denk dat het best mooi kan staan. De rechter kleur vind ik aan de iets te donkere kant maar ik zal het zien als ik het uitprobeer.

Max & More Concealer. | 1.85. 

Action Shoplog #1 |Beauty

Laatst las ik een blog artikel en een instagram post over deze higlighter van de Action, en het resultaat leek heel erg goed te zijn dus ik dacht waarom niet zelf uittesten en reviewen? Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb de kleur 03 Light omdat ik van mezelf erg bleek ben en een donkere kleur bij mij al snel uitstraalt alsof ik een week aan een stuk door onder de zonnebank heb gelegen en dit effect willen we natuurlijk niet. Voor het geld kon ik het zeker niet laten liggen, en het is alleen maar weer mooi meegenomen als hij werkt zoals ik graag wil dat hij werkt.

Max & More Lipstick en Lipliner Red. | 1.85. 

Action Shoplog #1 |Beauty

Ik ben gek op rode lippen! Do i nead to say more? Ik ben van mening dat je niet genoeg rode lippenstiften kan hebben, je raakt er altijd wel eentje kwijt of eentje beland in de tas terwijl je die niet bij je hebt. Allerlei excuses natuurlijk om die ene rode lipstick aan te schaffen. Het enige echte excuus dat ik gebruik is: ik vind het gewoon mooi en ik raak ze altijd maar kwijt. Het feit dat er ook nog een lipliner bij zit vind ik al helemaal geweldig, en ik hoop natuurlijk dat het een heel mooi effect geeft.

Alle bovenstaande producten heb ik zelf gekocht en er zal overal een review van komen op de site, houdt mijn instagram in de gaten als je wilt weten wanneer deze artikelen online komen!

Wat lijkt jou het mooiste product van de bovenstaande? Kom jij regelmatig bij de Action? 

4 Reacties

 1. Marja
  29 januari 2016 / 08:33

  Ik gebruik de Eyeshadow Max & More van Action dagelijks. Ben er blij mee!

  • janine4531
   Auteur
   29 januari 2016 / 21:43

   Welke oogschaduw gebruik je elke dag? deze of een ander palette? dan ga ik namelijk morgen even kijken namelijk.

 2. 29 januari 2016 / 21:12

  Ik wist nog niet dat ze ook een concealer hadden. Ik zal binnenkort daar ook eens naar kijken.

  • janine4531
   Auteur
   29 januari 2016 / 21:44

   ik ben hem nu aan het testen en ik ben er tevreden mee dus het is het weinige geld zeker waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge