Back to school |Schoolspullen

Voor mij is het nog maar twee weken vakantie en dan start alweer het nieuwe schoooljaar. Ik vind het altijd leuk om nieuwe schoolspullen uit te zoeken en dit met jullie te delen. Misschien dat je zelf ook leuke dingen hier tussen ziet staan. Met o.a planners, lunchboxen, kaftpapier en schriften. Kijk je mee?

Nummer 1 : Me and My Big Ideas Planner. Al jaren kijk ik youtube filmpjes over hoe het goed indelen van een planner. Deze planner kwam ik twee jaar geleden tegen en ik moet zeggen dat ik nog steeds erg verliefd op deze ben! Ik denk dat ik deze voor aankomend schooljaar ga aanschaffen. Helaas op elke website die ik bekijk zijn deze momenteel uitverkocht, ik houd deze websites dus goed in te gaten. De prijzen varieren van 30 euro tot 60 euro.

Nummer 2: Mascha planner. Een soorgelijke planner van Mascha had ik het afgelopen schooljaar, deze was erg leuk en overzichtelijk. Elk jaar brengt zij nieuwe edities uit en ook deze vond ik er weer erg goed uitzien. Deze planner kost 25 euro bij bol.com

Nummer 3 : Notitieboekjes zijn erg handig en ik kan er eigenlijk nooit genoeg hebben. Ze komen altijd wel goed van pas, deze vind ik dan ook erg vrolijk! Dit notitieboek is 25×18 cm en is te koop bij de HEMA, normaal voor 2 euro maar momenteel in de aanbieding voor maar één euro!

Nummer 4: schriften A4 gelinieerd – 5 stuks. Te koop bij de HEMA voor twee euro.

Nummer 5 en 6: De roze is een kaftpapier met allerlei stipjes en te koop voor 1,25 per rol. De andere is een kaftpapier met de print van luiaards en te koop voor maar 0.75 cent. Beide is te koop bij de HEMA.

Nummer 7: Wie wil nou niet in style zijn of haar boterham eten in de middagpauze? Deze lijkt mij ontzettend handig! Dit is een MEPAL Bento lunchbox Large. Deze kost 14,95 en is te koop bij de Wehkamp

Nummer 8: Dit bakje heb ik zelf vorig schooljaar ook gekocht, deze zijn ontzetttend handig! in het bovenste bakje kan je wat fruit of muesli doen en in de beker zelf kwark, yoghurt of andere vloeistof naar keuze. Deze lekt niet! Ik nam deze elke dag mee naar school. Mepal Lunchpot ( 2-delig) is te koop bij Wehkamp voor 14,95.

Nummer 9 : Ook dit bakje heb ik heel erg handig gevonden afgelopen schooljaar. Vaak word fruit er niet lekkerder op als je het in je tas hebt zitten maar in dit bakje blijft het eigenlijk de hele dag lekker vers. Deze heb ik ook gehaald bij de Wehkamp en kost 4,95.

Dit zijn mijn favoriete spullen en die ik waarschijnlijk ga aanschaffen voor de start van het nieuwe schooljaar. Een goed begin is het halve werk! Als je dan zo naar die spulletjes kijkt, krijg ik toch stiekem een beetje zin om weer naar school te gaan.

Waar koop jij je schoolspullen altijd? Ben je al klaar voor aankomend jaar?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

5 Reacties

  1. 15 augustus 2019 / 19:56

    Leuke spullen heb je verzameld! Ik vind het eerste setje heel leuk.

  2. 15 augustus 2019 / 20:55

    Schoolspullen kopen ligt al jaren achter mij, maar ik weet nog wel dat ik dan vroeger met mijn moeder naar de V&D in Groningen ging en dat het dan behoorlijk wat tijd kostte voor ik eruit was welke agenda ik wilde hebben. Die beker voor kwark met fruit of muesli lijkt me trouwens ook wel handig om mee te nemen naar mijn werk.

  3. 15 augustus 2019 / 22:51

    Leuke spullen. Doet me denken aan vroeger dat ik na het ophalen van mm boeken, ze ging kaften en dan met mn moeder alle spullen ging kopen zoals agenda en passer. Time flies…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge