CATRICE LIMITED EDITION DENIM DIVINE BRONZER IN HOT TANTS | BEAUTY.

Ik zag deze Limited Edition van Catrice in het Kruidvat liggen en ik moest en zal deze hebben. Ik heb de bronzer , blush en oogschaduwpalette meegenomen maar vandaag staat de Catrice Denim Divine Bronzer in Hot Tants in het zonnetje. In de loop van deze week komen ook de reviews van de blush en oogschaduwpalette online, dus stay tuned! lees je met me mee?

De Denim Divine collectie ligt al een aantal weken in de winkels, maar toch wou ik deze nog reviewen. De collectie bevat een bronzer genaamd C01 Hot TANts. De verpakking ziet er erg simpel uit en heeft rosegouden details (like!). Ook bevat de bronzer een  super leuk patroontje.

Catrice Denim Devine Bronzer Hot TANTS.
voor de mensen die willen weten wat er in de bronzer zit : de ingrediëntenlijst.

 

Catrice Denim Devine Bronzer Hot TANTS. Catrice Denim Devine Bronzer Hot TANTS.

De reden dat ik deze bronzer kocht en waarom hij mij zo aansprak is omdat de kleur ‘ koel’ oogt. Als in : niet te donker en niet te oranje. Dat leek mij perfect voor een subtiele natuurlijke look. Verder dacht ik dat de bronzer matte zou zijn, maar in de close-up zie je toch iets terug van een subtiele shimmer. Erg mooi!

 

De Swatches. 

Catrice Denim Devine Bronzer Hot TANTS. Catrice Denim Devine Bronzer Hot TANTS.

Deze swatch maakte ik met maar enkel een veegje. Een zeer goede pigmentatie dus! De structuur van de bronzer is ook ontzettend fijn, het is lekker zacht en niet kruimelig, glijd ook erg makkelijk over de huid.

De Catrice Denim Divine Bronzer in Hot Tants, leek mij in eerste instantie erg licht voor een bronzer. Ik maakte de swatch op de binnenkant van mijn onderarm en deze is vaak toch een paar tinten lichter dan mijn gezicht. Ik was bang dat de kleur een beetje zou wegvallen maar gelukkig was dat niet het geval. Ik denk dat ik mijn perfecte bronzer heb gevonden, zoals hierboven staat beschreven is voor mij een bronzer al snel te donker of te licht.

Catrice Denim Devine Bronzer Hot TANTS. Catrice Denim Devine Bronzer Hot TANTS.

Jammer genoeg heb ik mijn camera niet goed ingesteld waardoor je niet echt het verschil kan zien tussen mijn gezicht met en zonder bronzer. Ik  kan je echter verzekeren dat de bronzer echt prachtig is en ik kan hem je zeker aanraden. Er zit een kleine subtiele shimmer in, maar deze valt niet op in het gezicht. Je kunt een hele subtiele look creëren. Ik vind de kleur mooi, niet te oranje en helemaal goed voor een natuurlijke, sunkissed look.

Catrice Denim Devine Bronzer Hot TANTS.

 

Ik vind het altijd erg leuk om pareltjes te ontdekken bij de budgetmerken, en ik ben daarom ook erg blij met deze bronzer. Deze komt zeker terecht in mijn everyday stash.

De Catrice Denim Divine Collectie is momenteel verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De Hot TANts bronzer kost €4.99.

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge