CATRICE LIMITED EDITION DENIM DIVINE BLUSH IN CO1 STONE BLUSHED | BEAUTY.

Het is tijd voor de tweede review van de Catrice Limited Edition Denim Divine collectie. Vandaag is het de beurt aan de CO1 Stoned Blushed blush. Ik heb enorm veel zin om deze te testen en dat zal ik daarom ook uitgebreid gaan doen. Lees je met me mee? 

Van de week kon je de uitgebreide review van de Catrice Denim Divine Bronzer in Hot TANts lezen, en je kon wel merken dat ik enthousiast was . Ik heb zo’n vermoeden dat ik dat ook word van deze blush. De Denim Divine is geïnspireerd op de tijdloosheid van de jeans. De producten zien er stuk voor stuk luxeaus uit.

Catrice Denim Divine Limited Edition Blush

De catrice Denim Divine is verkrijgbaar in een kleur: CO1 – stone blushed, een zacht perziktintje.

Catrice Denim Divine Blush

Het reliëf in de powder blush is supermooi, ik kan er wel naar blijven kijken! de kleur is lichtjes aan de warme kant, en is volledig matt. Ik hou van dit soort frisse kleurtjes voor op mijn wangen.

Catrice Denim Divine Blush

Het poeder is enorm zacht en heeft erg goed pigment.  De kleur is prachtig en past erg goed bij mij.  Ook heb ik de swatch met een veeg gezet. De textuur van het poeder is prachtig: Hij smelt volledig samen met mijn huid en het lijkt alsof ik niet eens wat op mijn wangen heb zitten. De kleur is vrij licht maar daarom extra geschikt voor mijn huidskleur. Ik ben wel van mening dat naast de blush er nog een highlighter bij moet, want ik hou van een stevige glow!

Catrice Denim Divine Blush Catrice Denim Divine Blush

Ik vind dat de kleur echt prachtig! de Catrice Limited Edition Denim Divine Blush in CO1 Stone Blushed kan ik je zeker van harte aanraden. Ik zie er een stuk frisser uit en ik kan niet stoppen met kijken naar het product en het doosje zelf. Want WAUW! ik kan je nog wel 100 keer vertellen hoe enthousiast ik ben maar inmiddels is dat wel duidelijk toch?

Catrice Denim Divine Blush

ILOVEIT! de textuur van de blush is fantastisch en de pigmentatie is ook hardstikke goed.De blush smelt fijn samen met mijn huid waardoor je een frisse uitstraling krijgt. Je kunt over de top gaan maar ook een subtiel roze gloed creëren. De Catrice Limited Edition Denim Divine CO1 Stone Blushed is te koop bij Kruivat en Trekpleister en kost  €3.99!

Wat is jou eerste indruk van deze Blush? 

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge