Dat is pech, bijna alle artikelen weg!

Ik baal hier zo hard van! grr. Ik moest voor een opdracht op school een eigen website maken, dit heb ik natuurlijk al en daarom besloot ik maar eens mijn blog er weer bij te pakken .

Maar toen gebeurde het volgende: Ik had al heel erg lang mijn WordPress niet geüpdatet wat natuurlijk heel erg slecht is. Toen ik deze update had gedaan kwam ik tot de ontdekking dat 3 jaar aan artikelen weg zijn gegaan en daarnaast was ook eerst mijn thema verdwenen .

Het thema heb ik weer terug gekregen maar helaas de vele artikelen die er op stonden niet. Ik baal hier zo ontzettend erg van, 3 jaar aan hard werken en veel tijd is wat er in is gaan zitten en alles is nu weg.

Ik heb contact opgenomen met mijn hosting, mijn database was leeg, dit kwam dus omdat ik de plugins eerst geen update had laten doen waardoor deze sterk verouderd waren. Oftewel, alle gegevens en artikelen krijg ik niet meer terug .

Ik ga natuurlijk nu aan de slag om te proberen alles weer goed te krijgen en meer te bloggen om de leegte van 3 jaar toch weer een beetje op te vullen.

Heb je dit wel eens gehad?

Veel liefs,

Janine

Delen:

2 Reacties

  1. 22 april 2019 / 10:49

    Oh wat een hel.. dat is echt flink balen zeg! Zulke dingen zijn ook echt mijn grootste angst maar dat komt vooral ook omdat ik er verder niet zo veel verstand van heb. Echt balen joh!
    Mandy onlangs geplaatst…Workshop schilderenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge