EINDELIJK! Sleutels van mijn nieuwe huis

YES YES YES! Vandaag is het eindelijk zover, ik krijg de sleutels van mijn nieuwbouwhuis! Er moet echter nog een heleboel gebeuren voordat ik er kan gaan wonen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder .

WOEHOEEE , op dit moment dat ik dit artikel maak is het nog anderhalve dag tot ik mijn sleutel krijg maar je moest eens weten hoeveel zin ik hierin heb!

Ik woon al 4 jaar in mijn bovenwoning en ik ben het zat! In de zomer is het hier bloedheet. ( lees: buiten 40 graden, binnen 40 graden). En ik ben wel toe aan een nieuwe stap, een nieuw hoofdstuk. Ik heb in dit huis ontzettend veel meegemaakt, maar vooral mijzelf leren kennen. Ik ben gegroeid als mens maar ook volwassener geworden. Wel gek, het voelt nu pas als een hele volwassen stap om naar een eengezinswoning te verhuizen met een tuin. Het voelt een beetje alsof ik voor het eerst op mijzelf ga wonen terwijl ik dit al heel wat jaren doe.

Ik ga het huis ergens ook wel missen, zodra ik de deur achter mij sluit zal er ook echt wel een traantje vloeien. Maar het is tijd voor wat nieuws, mijn huis waar ik alles van begin af aan kan inrichten zoals ik het wil. Het is het begin van een nieuw hoofdstuk, wat aan de ene kant best wel eng is maar aan de andere kant heb ik er ook echt ontzettend veel zin in!

De afgelopen weken heb ik laminaat gekocht + ondervloer. Ik verbaasde mij erover dat ik binnen een kwartier mijn laminaat al had uitgekozen, ik werd op slag verliefd! het voelde zo goed, dus dit moest het wel zijn! Komende vrijdag word deze geleverd dus het is nog heeel even wachten. Ik heb ook alle verfspullen al in huis, wat leuke kleuren en natuurlijk wit + vliesbehang.

Voor mij komt het eigenlijk heel slecht uit dat de IKEA gesloten is, maar ik ben wel blij dat ik online kan shoppen en het daar op kan halen. Ik heb hele lieve mensen om mij heen die mij graag met alle liefde willen helpen. Natuurlijk wel in acht neming van de maatregelen rondom COVID-19 maar dat mag de pret zeker niet drukken!

Ik zal vooral op Instagram af en toe een update geven met hoe het ervoor staat in het nieuwe huis. Volg jij mij al ? Om mij te volgen: https://www.instagram.com/janine.mulderx/
Nadat ik een beetje gesetteld ben zal er natuurlijk ook een aantal artikelen online komen rondom mijn verhuizing.

Veel liefs,
Janine.

2 Reacties

  1. 18 december 2020 / 16:20

    Thanks for sharing, this is a fantastic blog. Want more. Marysa Cecil Greenwood

  2. 19 december 2020 / 06:00

    I cannot thank you enough for the post. Really looking forward to read more. Britt Stevie Olav

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge