ESSENCE ALL ABOUT NUDES EYESHADOW PALETTE | BEAUTY.

Dat mooie make-up niet duur hoeft te zijn bewijst het merk Essence. Toch wel een van mijn favoriete lowbudget merken. Ik kan me trouwens helemaal niet voorstellen waarin de tijd voor nude oogschaduws niet meer populair zijn, vandaag daarom een review van de Essence All About Nudes Eyeshadow Palette. Lees je met me mee? 

In totaal zijn er drie all about paletten, je hebt de All About Nudes, All About Roses en All ABout Greys. Deze zijn alledrie erg mooi maar ik draag vooral veel nude kleuren en deze past daarom perfect bij mij. Elk palette bestaat uit maar liefst 8 verschillende kleuren oogschaduw die perfect op elkaar afgestemd zijn. Van lichte tinten tot donkere tinten. Met een matte, glanzende en metallic finish. Vandaag review ik het All About Nudes palette.

 

Processed with VSCO

De doosjes van de Essence All About Nudes zijn vrijwel hetzelfde gebleven als voorheen. Alleen in het vernieuwde palette zitten twee extra kleuren oogschaduw. Ik vind de kleurkeuze echt perfect! Je kunt voor een koelere look gaan, maar ook voor een warme ooglook.

Swatches. 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

De pigmentatie van het palette is prima! Helemaal voor een lowbudget merk. Ik ben tot nu toe erg tevreden over de All About Nudes Palette. De oogschaduws hebben een hele romige en zachte structuur, maar zijn niet te kruimelig. Fijn om mee te werken en makkelijk om te blenden. Sommige kleuren zijn erg licht en vallen daarom wat weg op mijn huid. Ook vind ik het erg leuk dat de donkerste kleur een kleine shimmer bevat.

Ooglook en totale look. 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Dit is de ooglook die ik maakte met het Essence All About Nudes palette. Ik heb voor deze ooglook drie versschillende tinten gebruikt. De witte nude kleur heb ik over mijn gehele ooglid aangebracht en ook onder mijn wenkbrauwen, de derde kleur van boven van het palette heb ik gebruikt op mijn ooglid en in mijn arcadeboog de donkerste kleur.

Het Essence All About Nudes palette is een ontzettend fijn palette om mee te werken. De kleuren zijn mooi en de pigmentatie is op twee kleuren na prima. Een budget palette waar je verschillende looks mee kunt maken. En voor de prijs mag je deze zeker rniet laten liggen!

Het Essence All About Nudes Eyeshadow Palette kost maar 3,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

 

Fotor_145704688167541

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge