ESSENCE .. ALL I NEED CONCEALER PALETTE | BEAUTY.

De concealer paletten zijn een grote comeback aan het maken. Niet zo gek want de contouring paletten zijn erg populair en de concealer paletten passen daar perfect bij.  Essence heeft een nieuw palette met creamy concealers namelijk het .. All I Need Concealer Palette. Ik  review de groene,roze,huidskleurige en gele tinten. Lees je met me mee? 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Met vijf verschillende kleuren en effecten in het concealer palette moet elke oneffenheid gecamoufleerd kunnen worden. Mix en combineer ze, voor het resultaat dat het beste bij je huid(skleur) past.

Ik vind het palette er erg leuk uitzien. Lekker fris,helder en compact.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

De groene is voor het camoufleren van roodheden, roze voor donkere kringen en met de twee huidskleuren kun je verder neutraliseren, maar eventueel ook wat highlighten en contouren.

De concealers hebben een prima smeerbare textuur al is de groene iets lastiger. Ze geven goede en mooie kleur af.

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCO

Foto 1 : geen make-up. enkel eeen dagcreme.

Foto 2: comcealer aangebracht.

Foto 3: gezicht met concealer en foundation.

De groene concealer is erg lastig om in te blenden, het risico is groot dat je een groene waas blijft zien. Deze groene concealer vond ik in gebruik wat stugger dan de overige kleuren. Hierdoor smeeerde ik hem meer weg dan da ik hem egaal inblendde.

Het effect van de huidskleurige concealers ( wangen) vind ik erg mooi. De dekking is het beste en deze kleur past perfect bij mijn eigen huidskleur!

 

Processed with VSCO

Onder mijn ogen zijn de donkere kringen weg en ook vind ik door de huidskleurige concealers dat mijn gezicht wat meer diepte heeft gekregen. Mijn onzuiverheden zijn zo goed als weg.

Processed with VSCO

Ook al zitten er vijf verschillende kleuren in het palette, is het matchen bij je huidskleur misschien lastig. Ben je heel erg bleek of juist getint, dan kun je de huidskleurige concealers al niet gebruiken. Terwijl juist die tinten het mooiste effect geven naast de roze kleur. De groene kleur is erg lastig in te blenden en je loopt het risico dat je een groene waas blijft zien. Toch ben ik erg tevreden over het All I Need Concealer palette van Essence. Ik zal daarom deze erg vaak gaan gebruiken.

Essence … All I Need Concealer Palette is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister voor €3.59.

Wat vind jij van concealer palettes? gebruik jij ze zelf ook?

1 Reactie

  1. 15 april 2016 / 20:24

    Wat leuk om dit te lezen en de concealer palette ziet er inderdaad fris uit. Ook fijn om te weten dat het bij jou goed bevalt. Alleen ja de groene blijft toch lastig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge