ESSENCE MATTE TOUCH BLUSH REVIEW | BEAUTY.

Ik hou van blush! ik ga geen dag de deur uit zonder een mooi kleurtje op mijn wangen. Essence heeft na de update een paar nieuwe soorten blush toegevoegd aan het assortiment. Essence Matt Touch 10 Peach Me up! en 20 Berry Me Up!. Vandaag zal ik daarom deze twee uitgebreid reviewen. Lees je met me mee? 

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De twee blushes zitten in een eenvoudig plastic verpakking waar je door heen kunt kijken, elke blush bevat 5 gram product en is 12 maanden houdbaar. Wat ik wel erg grappig vind is dat in het midden van de blush het woord MATT staat, dit geeft toch een klein extraatje. Het patroon is vrij simpel maar toch ook weer erg leuk.

Essence Matt Touch blush nummer 20 BERRY ME UP!
Essence Matt Touch blush nummer 20 BERRY ME UP!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essence Matt Touch blush nummer 10 PEACH ME UP!
Essence Matt Touch blush nummer 10 PEACH ME UP!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind de kleuren prachtig, maar toch spreekt de 10 Peach me up! mij toch iets meer aan, dit kan natuurijk ook komen omdat ik van mijzelf erg bleek ben waardoor een blush al snel te donker is voor mijn huidskleur.

Esseence Matt Touch blush

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De swatches wijken niet erg af van de kleuren die je al ziet in de verpakking zelf. De blushes zijn alleen niet erg gepigmenteerd maar wel mooi subtiel. Ze zijn zoals de naam al aangeeft wel goed matt. Naar mijn idee is de 20 berry me up! niet echt een berry kleur, wat de naam wel doet vermoeden. Al met al zijn het wel mooie kleurtjes voor op de wangen voor elke dag.

Essence Matt touch blush

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essence matt touch blush

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de eerste foto zie je de kleur Peach me up en op de onderste foto Berry me up! Je ziet wel degelijk verschil tussen de twee en als ik een favoriet moet uitkiezen is dat voor nu 10 Peach Me Up! Mijn huidskleur is erg licht en daardoor kan ik niet een te felle of donkere blush dragen. In de zomer als mijn huid wat bruiner is zal mij 20 Berry Me up! wel goed staan.

Ik ben ontzetttend enthousiast over deze twee Essence blushes. Het zijn natural beauty’s. Ik zal daarom deze twee er ook vaak bij gaan pakken om mijn make-up look af te maken.

Essence Matt Touch 10 Peach Me Up! en 20 Berry Me Up! blush zijn verkrijgbaar bij  Kruidvat en Trekpleister voor €2.59.

6 Reacties

 1. 1 mei 2016 / 17:24

  ik heb er één van en wil de andere eigenlijk ook nog wel hihi!

  • janine4531
   Auteur
   1 mei 2016 / 18:53

   Haha erg duur zijn ze gelukkig niet!

 2. 1 mei 2016 / 17:58

  Oh wauw, beide kleurtjes zijn super mooi!

  • janine4531
   Auteur
   2 mei 2016 / 18:49

   Jaa hè! Mijn favoriet van de twee is toch nummer 010.

 3. 2 mei 2016 / 17:27

  10 peach me up vind ik heel mooi en heel naturel. Ik denk dat ik met die andere doodziek ga lijken. En wat een lage prijs! Ik moét dringend eens naar Kruidvat denk ik..

  • janine4531
   Auteur
   2 mei 2016 / 18:48

   Ik heb precies hetzelfde hoor, tenzij ik een mooi kleurtje krijg in de zomer dan kan ik de donkere kleur wel dragen. Haha ik loop elke week wel een paar keer de winkel in om te kijken naar nieuwe producten, maar ik.kan je aanraden zeker eventjes te kijken. Wie weet zit er nog wat leuks bij voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge