ESSENCE TREND EDITION ‘ BLOGGER’S BEAUTY SECRETS ‘ VINTAGE ROSE EYE PALETTE | BEAUTY

In de loop der jaren zijn er steeds meer beautybloggers gekomen over de hele wereld. Iedereen wil natuurlijk weten welke producten zij graag gebruiken en daarom is Essence een samenwerking aangegaan met vier internationale bloggers en daardoor is deze Limited edition lijn ontwikkeld. Vandaag review ik de Vintage Rose Eye Palette van de beautyblogger Palmira van Beautypalmira (Duitsland) Lees je met me mee? 

Elk van de vier bloggers mochten hun eigen palette en nagellak uitbrengen, de palettes vormen een samenspel met het karakter van de bloggers, make-up musthaves en de charme van Essence. In het persbericht kwam uit dat de collectie vanaf begin juni in de schappen van Kruidvat en Trekpleister zouden liggen, maar helaas lagen deze er al vanaf eind mei. Daardoor was het palette van Serena (Beautylab.nl) al helemaal uitverkocht, erg jammer. Omdat dit palette van Serena zo populair was waren de andere palettes er nog wel. Vandaag review ik daarom de Vintage Rose Eye Palette van Palmira.

 

ESSENCE TREND EDITION BLOGGERS BEAUTY SECRETS VINTAGE ROSe EYE PALETTE ESSENCE TREND EDITION BLOGGERS BEAUTY SECRETS VINTAGE ROSe EYE PALETTE

Het design van het Vintage Rose Palette is uitgevoerd in romantische tinten roze en pink. Ik ben erg blij met de roze tinten want roze is echt mijn favoriete kleur. Op de voorkant van het palette zie je een rozenpatroon en het ‘ blogger’s  beauty secrets’ stempel dat op elk van de vier paletten is aangebracht. Ook zie je de persoonlijke handtekening van de desbetreffende blogger die het palette heeft ontwikkeld.

Binnenin het palette ontdek je een speels design met veel hartjes, rozetinten en een prachtig  spiegeltje. De vorm van de spiegel vind je overigens ook weer terug op de voorkant. Het doosje is van simpel karton, maar voelt toch erg stevig aan en is erg handzaam. Het palette is niet aan de kleine kant maar wel erg dun waardoor je hem zo overal mee naartoe kan nemen. En nu op naar het belangrijkste van het palette : de inhoud!

ESSENCE TREND EDITION BLOGGERS BEAUTY SECRETS VINTAGE ROSe EYE PALETTE ESSENCE TREND EDITION BLOGGERS BEAUTY SECRETS VINTAGE ROSe EYE PALETTE ESSENCE TREND EDITION BLOGGERS BEAUTY SECRETS VINTAGE ROSe EYE PALETTE

In het palette van Palmira staat het oog helemaal centraal, je vind glanzende, drie matte en een mattte oogschaduw met glinsterpigmenten. Om de look af te maken is er ook nog een gel – eyeliner aan het palette toegevoegd, en ook het highlight: een highlighter.

ESSENCE TREND EDITION BLOGGERS BEAUTY SECRETS VINTAGE ROSe EYE PALETTE

Shimmer On You – Velvet Rose – Charming Mauve – Hazel Eyes – Earth & Love – Secret Key Eyeliner – Hello Glow!

Shimmer On You – een parelmoerachtige, witte oogschaduww. Hij is perfect om de wenkbrauwen te benadrukken, op het ooglid of in de binnenste ooghoek.

Velvet Rose – is een vrij koele, matte tint roze. Hij is erg geschikt om in de oogplooi te blenden of voor op het ooglid.

Charming Mauve – Een mat mauve/lila, dat jee perfect in de oogplooi kunt blenden of op het ooglid kunt aanbrengen.

Hazel Eyes – Is een mat lichtbruinn. Dit is bij bijna elke look geschiikt om de oogschaduw in de oogplooi te blenden.

Earth & Love – is een mengeling van een bruine, matte oogschaduw en fijnee goudkleurige pigmenten. hij is het meest geschikt op het ooglid maar kan ook in de oogplooi gebruikt worden.

Secret Key Eyeliner – Is een gel -eyeliner in een donkere lilatint die je look helemaal afmaakt. Hij kan ook als een eyeshadow base onder de donkere oogscchaduw worden gebruikt. Daarmee worden de kleuren intenser.

Hello Glow! – Is een bijzondere highlighter. Deze oogschaduw geeft een prachtige rozekleurige holoeffect wat erg mooi uitziet op donkere oogschaduw. Maar je kunt hem oook alleen op het ooglid dragen of als highlighter onder de wenkbrauw, in de binnenste ooghoek of zelfs over de blush.

ESSENCE TREND EDITION BLOGGERS BEAUTY SECRETS VINTAGE ROSe EYE PALETTE

ESSENCE TREND EDITION BLOGGERS BEAUTY SECRETS VINTAGE ROSe EYE PALETTE

 

De swatches vind ik prachtig, goed gepigenteerd en romig. Wat wel jammer is, is dat de oogschaduw wat kan zorgen voor Fall out, maar als je je kwastje goed aftikt hoef je je hier geen zorgen over te maken. Look die ik heb gemaakt :

Op het gehele ooglid heb ik de Shimmer On You gebruikt, op het ooglid zelf de kleur Velvet rose en in de arcadeboog de kleur Charming Mauve. Om de look af te maken heb ik de Eye-liner gebruikt uit het palette : Secret Key Eyeliner en een Essence Mascara.

Ik ben nog steeds onder de indruk van het Vintage Rose palette van beautyblogger Palmira, de oogschaduws zijn van goed pigment, voelen zacht aan en zijn goed te blenden. Het enige nadeel aan de oogschaduws is dat ze kunnen zorgen voor Fall out, als je je kwast goed aftikt voor het aanbrengen heb je hier bijna tot geen last van. Het Vintage Rose palette bevat 10,5 gram product en kost maar €4,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

De swatches vind ik prachtig, goed gepigenteerd en romig. Wat wel jammer is, is dat de oogschaduw wat kan zorgen voor Fall out, maar als je je kwastje goed aftikt hoef je je hier geen zorgen over te maken. 

Naast het Vintage Rose palette heb ik ook het Touch Up To go palette aangeschaft, deze review zal later deze week online komen. Wat vind je van het palette? heb jij het palette van Serena wel in handen gekregen?

2 Reacties

  1. tamara
    3 juni 2016 / 21:21

    Hier in belgie zal het pallet niet zo snel uitverkocht zijn van Serena en zeker niet in kleine steden, als je wil kan ik gerust eens zien voor jou en er je 1 op sturen. stuur me anders een mailtje: tamara1bouchard@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge