FURRY FRIEND TAG | PERSOONLIJK.

Vandaag heb ik een leuke tag voor julliie, namelijk de Furry Friend tag! Een tag met een aantal vragen om niet mij, maar mijn huisdier Binky beter te leren kennen. Lees je met mij mee? 

Ik vond het wel erg leuk om weer een tag te doen, het is een enige tijd geleden dat ik die vooor het laatst heb gedaan. Vandaag daarom de Furry Friend tag om mijn kat Binky beter te leren kennnen! Zullen we maar snel  beginnen?

  • Wat is de naam van je huisdier (en) ?

Mijn lieve kat heet Binky en is een mannetje van ongeveer 4/5 jaar.

  • Wat voor ras en welke kleur?

Binky is een Europese korthaar en is zwart met wit. Zijn gehele staart is zwart behalve een klein ringetje in het wit aan het uiteinde van zijn staart, zo cute!

furry friend tag

  • sinds wanneer heb je je kat?

Mijn kat heb ik nu iets langer als een jaar. Mijn kat was eerst van mijn zus, maar hij is toen een jaar weggelopen geweest totdat hij weer terecht kwam maar mijn zus had inmiddels andere huisdieren waar Binky niet mee samen kon. Op dat moment kreeg ik binky in mijn bezit en is tot op heden nooit meer weggelopen.

  • Wat is kenmerkend aan jouw kat?

Binky is een ontzettende knuffelkont. Hij komt zodra het kan op of bij je zitten mits hij je goed kent. Hij zit ook regelmatig op of naast de tablet zodat ik hem aandacht geef in plaats van bezig te gaan met mijn blog. Binky is wel erg bang voor onbekende mensen, alleen mensen die hij goed kent en die hij regelmatig ziet, wilt hij wel bij zitten en door geaaid worden maar buitenstaanders zijn niet welkom! haha. Voor de rest heeft Binky een volledig zwarte staart maar op het uiteinde een witte ring rondom zijn staart wat zoo schattig staat hihi.

  • Wat zijn de bijnamen van je kat(ten)?

Ik heb innmiddels honderden bijnamen voor Binky maar de meest voorkomende zijn toch wel : Lieverd, poepie, lekkerding, Bink,Snoezepoes.

 

De eerste avond dat Binky bij ons thuis was en moe was van de nieuwe omgeving.
De eerste avond dat Binky bij ons thuis was en moe was van de nieuwe omgeving.
  • Heeft jouw kat wel eens iets gesloopt?

Zeker wel! Toen ik nog bij mijn vader woonde vond Binky het niet nodig om de krabpaal te gebruiken maar de bank, of een aantal keer heen  enthousiast met de staart zwieren waardoor er weer een glas kapot op de grond ligt.

  • Zou je nog  een kat willen hebben?

Ja hoor! Maar of het verstandig is, is een ander verhaal. Binky is niet erg sociaal met andere katten en vecht dan graag met ze. Bovendien vind ik het heerlijk om 1 kat te hebben om te verwennen. En ik kan je vertellen dat Binky erg verwend is!

  • Wat betekent jouw kat voor  je?

Mijn kat is mijn alles, als je aan mijn kat komt  kom je automatisch aan mij. Ik heb alles voor het lieve beestje over en ik zou niet weten wat ik zonder hem moet doen. Elke dag is hij vrolijk je te zien, houd van knuffelen en voelt het goed aan wanneer ik me niet goed voel of wat emotioneel ben. Wat ik ook erg fijn vind is dat huisdieren over het algemeen niet oordelen over waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet en hoe je bent op sociaal gebied.

2016-05-12 11.00.00 1_resized

Liefs van Janine & een kattenpootje van Binky!

Wees vrij om deze tag over te nemen op jouw eigen blog / youtube kanaal. 

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge