Hoe ging het de afgelopen maanden?

In het artikel van vorige week schreef ik al even dat het de laatste tijd niet helemaal lekker ging en dat mijn focus vooral daarop lag samen met school. in dit artikel vertel ik o.a wat ik de laatste maanden heb gedaan, een kleine update. Lees je mee?

Een paar maanden terug ( lees: bijna halfjaar) werd ik ontzettend moe, ik dacht dat het te maken had met een griep of dat ik gewoon ziek zou worden. Echter werden de klachten steeds erger en erger, zo erg zelfs dat school ook niet lekker gaat.

Ik heb allerlei vage klachten en ik ben dan ook meermalen naar de huisarts geweest. Bloedonderzoeken gedaan maar daar kwam niet zoveel uit, daarom ben ik nu doorverwezen naar de internist waar ik vandaag heen moet. Ik hoop er toch wel achter te komen wat er precies aan de hand is.

Mijn klachten bestaan vooral uit de extreme vermoeidheid, ik kan 14 uur achter elkaar slapen en nog steeds een uur later weer slapen. Daarnaast als ik een kleine inspanning heb gedaan dan ben ik daarna al helemaal gesloopt, samen met de klachten dat ik last heb van mijn spieren en gewrichten. Er waren zelfs dagen dat ik amper kon lopen van de pijn of een simpel berichtje sturen op whatsapp.

Het is allemaal erg frusterend en ik hoop dan ook antwoorden te krijgen in het ziekenhuis. Zoals je misschien begrijpt ligt mijn focus vooral op mijn gezondheid en het beter worden, vandaar dat ik de afgelopen maanden ook niet echt actief ben geweest op mijn blog en social media.

Ik probeer nu langzaam aan het bloggen weer op te pakken, ik vind het namelijk super leuk om te doen! Mijn social media zal ik ook weer wat proberen op te pakken maar daar ligt zeker niet de prioriteit.

Veel liefs,
Janine.

Delen:

8 Reacties

 1. 20 januari 2020 / 07:00

  Hè wat vervelend!! Pak je rust, je gezondheid gaat altijd voor. Ik hoop dat je wijzer wordt uit de onderzoeken, dat zou al een hele hoop schelen. Succes en sterkte x!

 2. 20 januari 2020 / 09:31

  Ik hoop zeker voor je dat je vandaag antwoorden krijgt, want dit is toch niet normaal voor een jonge meid. Je zou moeten bruisen van de energie. Sterkte vandaag en succes!

 3. 20 januari 2020 / 09:56

  wat balen zeg 🙁 en hoop ook voor je dat ze je een antwoord kunnen geven!! denk aan jezelf en neem je rust 😉

 4. 20 januari 2020 / 09:57

  Het meest frustrerende lijkt me dat je nog geen idee hebt waardoor het komt. En of je nu wellicht dingen doet die die vermoeidheid versterken zonder dat je dat in de gaten hebt. Als je weet wat je mankeert kun je je daar op instellen. Sterkte in ieder geval!

 5. 20 januari 2020 / 16:30

  Hopelijk komt er iets uit het onderzoek in het ziekenhuis zodat je daarvoor een juiste behandeling kunt krijgen en je weer een stuk fitter zal gaan voelen.

 6. Victor
  20 januari 2020 / 20:58

  Wat vervelend, hoop heb je snel duidelijkheid zodat je weet wat je evt. onder de leden hebt en aan herstrl werken. Sterkte!

 7. 21 januari 2020 / 10:12

  He wat vervelend al die klachten. Het is mijn dagelijkse leven zodra ik iets teveel inplan ben ik gelijk de sjaak. De klachten klinken een beetje als Fibromyalgie niet dat je met die diagnose veel opschiet want daar kunnen ze verder niks mee. Alleen je leven anders indelen en letten op je eten. Maar met de klachten die jij hebt begon het bij mij.

 8. 22 januari 2020 / 15:29

  Oh wat naar dit! Ik hoop van harte dat er snel duidelijkheid komt en dat de oorzaak verholpen kan worden. Heel veel sterkte gewenst en rustig aan doen hoor x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge