HOERA ! EEN NIEUWE LAY-OUT.

Het was een aantal dagen erg stil rondom mijn blog, maar dit had een hele goede reden! Met trots presenteer ik deze jullie. Na erg veel brainstormen en veel googlen is hij dan eindelijk af. Ik verrtel je graag meer over dit nieuwe design. Lees je mee? 

Zoals je misschien wel kunt zien, is mijn lay-out totaal anders geworden. Het duurde even voordat ik precies wist hoe het nieuwe design van mijn blog er uit moest komen te zien. Het moest wat proffesioneler en tijdloos design zijn, ietswat strakker (volwassener?) dan mijn vorige lay-out. Daarnaast vond ik het ook erg belangrijk dat de lay-out praktisch was.

nieuwe layout

nieuwe layout

Het begon vooral door mijn instagram account, ik droom al een hele tijd van een lichte feed met roze tinten. Ik wist nooit precies hoe ik dit voor elkaar moest krijgen en daardoor was ik altijd in de weer met allerlei filters. Totdat ik wat op internet ging speuren en mijn camera instellingen aan ging passen. Sindsdien vind je lichte foto’s met veel tinten roze! ILOVEIT. Omdat mijn instagram een nieuw jasje kreeg kwam ik op het idee om hetzelfde te gaan doen met mijn blog. Lekker licht, simpel maar ook weer wat roze tinten maar dan op een volwassenere (?) manier.

Hoera! nieuwe layout

 

Volg jij mij al oInstagram?

Ik ben zo ontzettend blij! Alles ziet er overzichtelijker uit en ook op een smartphone of een tablet. Mijn site is er op verschillende punten naar mijn mening op vooruit gegaan. Ik moet nog wel met een aantal dingen aan de slag, om de puntjes op de I  te zetten, maar dit zal geen effect hebben op hoe de lay-out er op dit moment uitziet. Laat me vooral weten wat je van de nieuwe lay-out vind en als er nog iets mist.

veel liefs,

Janine.

6 Reacties

  • janine4531
   Auteur
   1 juni 2016 / 20:40

   Dankjewell!

 1. 1 juni 2016 / 20:37

  Je layout ziet er inderdaad heel mooi uit 🙂 roze en straks, super 🙂

  • janine4531
   Auteur
   1 juni 2016 / 20:41

   Dankjewell! Hihi

  • janine4531
   Auteur
   1 juni 2016 / 22:48

   Dankjewell!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge