I HEART MAKEUP CHOCHOLATE PINK FIZZ PALETTE. | BEAUTY.

 

Ik kwam laatst dit super mooie palette tegen in de Kruidvat. Ik kon deze natuurlijk niet laten liggen, ik heb het hier over de I Heart Makeup Chocolate Pink Fizz. Iedereen kent inmiddels de mooie chocolade paletten van I HEART MAKEUP wel, vandaag review ik daarom de I Heart Chocolate Pink Frizz.  Lees je met me mee?

Ik ben bekend met het merk I  Heart Makeup chocolate palette van het merk I Heart Makeup. Het jongere zusje van Makeup Revolution. Ik heb naast Pink Fizz ook het Naked chocolate palette. Een roze palette die helemaal bij mij past. De kleuren spraken mij heel erg aan en ik werd er direct verliefd op.

Het Pink Frizz palette is de nieuwste uit de serie. Het bevat 16 zeer goed gepigmenteerde oogschaduws, afgewerkt in een roze chocolade palette. Er zit een mix in van matte en shimmer oogschaduw. Hierdoor kun je er goed mee spelen. De vormgeving van het palette vind ik mooi, het zin in een roze kartonnen doosje met donkerroze details.

2016-04-21 09.15.39 1_resized

2016-04-21 09.16.24 1_resized

Alle chocolate palettes van I Heart Makeup bevat een grote spiegel en een doorzichtig plastic folie waar de namen van de kleuren oogschaduws opstaan. Doordat ik een andere I Heart makeup palette heb wist ik natuurlijk dat het pigment goed was. Het pigment van het I Heart Makeup Chocolate Pink Fizz is ook erg goed.

2016-04-21 09.07.35 1_resized

Rij 1 : Champers – Drink -Flute – Sparkling – Toast.

Rij 2 : Bubbles – Girl – Party – Elegant – Celebrate – Truffle.

Rij 3 : Rosy – Cork – Pop – France – Pink Fizz

I HEART CHOCOLATE PINK FIZZ

Van links naar rechts : Champers – Drink – Flute – Sparkling – Toast.

I HEART CHOCOLATE PINK FIZZ

Van links naar rechts  : Bubbles – Girl – Party –  Elegant – Celebrate –   Truffle

I HEART CHOCOLATE PINK FIZZ

Van links naar rechts : Rosy – Cork – Pop – France – Pink Fizz.

Ik vind de eerste rij van het palette het meest tegenvallen, de rest is van goede pigmentatie. Het kan ook komen omdat het licht iets minder mooi valt op de foto. In het echt zagen de swatches er toch een stuk beter uit. Ik ben helemaal verliefd geworden op de I Heart Makeup Chocolate Pink Fizz palette. Zullen we nu maar kijken naar de simpele look die ik heb gemaakt?

I HEART CHOCOLATE PINK FIZZ

I HEART CHOCOLATE PINK FIZZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het gehele ooglid heb ik Bubbles aangebracht.

Op het bewegend ooglid zit de kleur Elegant.

In de arcadeboog zit de oogschaduwkleur Pop.

Verder heb ik de look afgemaakt met een eyeliner en mascara.

I HEART CHOCOLATE PINK FIZZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit palette is nu zeker mijn favoriet! Het is een prachtig, veelzijdig palette waar je veel kanten mee op kunt. Ik ben echt helemaal verliefd! ohja had ik al genoemd  dat het palette naar chocolade ruikt? Ik heb het I heart Makeup Chocolate Pink Frizz gekocht bij de Kruidvat voor € 7.99.

2016-04-21 09.06.12 1_resized

 

6 Reacties

 1. 23 april 2016 / 16:29

  Ik vind deze palettes van dit merk zo leuk! Ik heb zelf de donkerste, maar wil ze allemaal wel haha

  • janine4531
   Auteur
   24 april 2016 / 18:28

   Haha, ik moet er nog twee en ik kan ook niet wachten tot ik die gekocht heb.

 2. 23 april 2016 / 19:08

  Ik blijf de chocolate palettes echt zo mooi vinden! Dit is ook weer een prachtige variant 😀

  • janine4531
   Auteur
   24 april 2016 / 18:28

   Klopt helemaal! En gelukkig zijn ze ook niet heel erg duur.

 3. 23 april 2016 / 21:56

  Ik vind de kleuren in dit palette echt heel mooi! -x-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge