It’s my Birthdayy! | Sweet 19.

Hoi iedereen!

Vandaag is het weer zover, mijn verjaardag. Ieder jaar zeg ik altijd dat ik er niet zoveel mee bezig ben maar nu het zover is heb ik er alleen maar zin in! Er is niks leuker en vermoeiender dan jarig zijn!

Maar hoezo vermoeiend? Nou je mag dan wel jarig zijn maar Door alle mensen die op visite komen blijf je de hele tijd in de weer met taart, drinken en allerlei andere dingen. Erg rustig genieten van je verjaardag kan bijna niet. Hoe doen jullie dat ?

Naast dat ik vandaag jarig ben, hebben mijn vriend en ik vandaag 2,5 jaar een relatie! wohoee.  Dubbel feest dus! Vandaag komt er geen ander artikel online omdat ik lekker wil genieten van mijn verjaardag en van de mensen om mij heen. Wel zal ik af en toe kijken op me blog.

Wanneer ben jij jarig ? Hoe vier je dit altijd ?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge