Een kijkje in mijn make-up stash | lipgloss & Lipstick | Februari ’16

 

Ik vind het persoonlijk altijd heel erg leuk als ik van andere bloggers of andere meiden hun stash van make-up mag bekijken, daarom ben ik op het idee gekomen om jullie mijn lipstick & lipgloss stash te laten zien. Ik had er eerst nog meer maar ik heb laatst een deel weggegooid omdat deze kleuren niet bij mij passten. Kijken jullie met me mee? 

Mijn lipstick & lipgloss stash

Catrice.

Als je me vraagt welk merk mijn favoriete is qua lipsticks, kan ik je zeker Catrice aanraden. Ze zijn lekker low budget en goed gepigmenteerd. Ook vind ik de verpakkingen er erg chic uitzien voor de prijs die je er voor betaald. Ik heb intotaal drie lipsticks van Catrice, ik had er eerst meerdere maar zoals hierboven al staat vermeld heb ik laatst een boel weggegooid.

Mijn lipstick & lipgloss stash

Van links naar rechts; Catrice Ultimate Color 040 | Catrice Luminous lips 020 | Catrice Ultimate Color 020.

De swatches van de lipsticks:

Mijn lipstick & lipgloss stash
Catrice Ultimate Colour 020

 

Mijn lipstick & lipgloss stash
Catrice Luminous lips 020

 

Mijn lipstick & lipgloss stash
Catrice Ultimate Color 040

Zoals ik al had gezegd  zijn de lipsticks lekker low budget maar ook erg goed, Mijn favoriet van bovenstaande is toch de rode ( Ultimate Color 040)

Lipgloss.

Zoals je missschien kan zien hieronder, ben ik niet enorm fan van lipglossjes. Ik vind ze plakken en als het wat waait buiten blijven al je haren erin plakken en word je haar zo vet dat je meteen weer onder de douche kan springen. Maar toch heb ik er twee in mijn stash omdat ik deze heb gekregen voor een review of omdat er eentje in een Beautybox zat.

Hieronder zie je de twee lipglossjes, Essence XXXL shine en Cailyn Extreme Matte. Als ik toch moet kiezen tussen deze twee dan kies ik voor de Cailyn exteme matte. Ik kies daarvoor omdat deze niet erg plakt en het matte effect vind ik fantastisch.

Mijn lipstick & lipgloss stash

Mijn lipstick & lipgloss stash
Essence XXXL Shine.

 

Mijn lipstick & lipgloss stash
Cailyn Extreme Matte.

Essence.

Deze drie lipsticks zijn van de Essence Merry Berry collectie van afgelopen jaar, drie prachtige lipsticks waarbij ik heel wat moeite heb moeten doen om ze alle drie te bemachtigen. Ze waren in no time uitverkocht en dat zegt wat over de kwaliteit. Ik heb zeker geen spijt dat ik deze drie in mijn stash heb en ik draag ze dan ook erg vaak. Naast Catrice is Essence ook een favoriete merk. De lipsticks zijn goed gepigmenteerd en zijn low budget. Het zijn prachtige kleuren.

Mijn lipstick & lipgloss stash

Van links naar rechts : Essence 02 | Essence 03 | Essence 01.

 

Mijn lipstick & lipgloss stash
Essence 01.
Mijn lipstick & lipgloss stash
Essence 03
Mijn lipstick & lipgloss stash
Essence 02.

Het enige nadeel aan deze lipsticks, is dat ze geen leuke naam hebben maar een nummer. Als ze wel een naam hadden gehad vond ik dit wel een toegevoegde waarde.

Overige merken. 

Voor deze drie lipsticks hoef ik geen apart kopje te maken aangezien ik maar 1 lipstick heb van dat merk. De Jing Ai lipstick of eigelijk lippotlood heb ik ontvangen in een Beautybox en ik draag deze best wel vaak.  De l’oreal lipstick/lipgloss heb ik ontvangen omdat ik ook wekelijks blog voor Beautyinstyle. De Fashion Proffesional heb ik gekocht bij de action en valt qua pigmentatie helemaal niet tegen, en qua prijs kon ik het ook niet laten liggen.

 

Mijn lipstick & lipgloss stash

Mijn lipstick & lipgloss stash
Fashion Proffesional 2- in 1 Lip Dual.
Mijn lipstick & lipgloss stash
Jing AI Velvet Shine Lip Jewel.

 

Hema. 

Hema is een winkel wat de laatste jaren naar mijn mening steeds beter is geworden, vroeger kwam ik er alleen voor schoolspullen. Maar tegenwoordig ook redelijk vaak voor male-up of leuke kleding. Ik heb deze twee lipsticks al een hele tijd in huis en ik was ze eerlijk gezegd een beetje vergeten. Zo jammer want het zijn leuke kleuren en de pigmentatie is ook goed. Helaas vind ik toch Catrice en Esssence beter en ook butgetvriendelijker ook al is Hema ook niet duur.

Mijn lipstick & lipgloss stash

Ik ben helemaal vergeten om van de donkere kleur een foto te maken, chaos natuurlijk door alle foto’s in mijn bestanden. Daarom heb ik alleen een foto van de rode kleur en ik ben blij dat ik deze ‘ vergeten’ lipsticks weer heb gevonden. Ik zal ze zeker vaker gaan dragen.

Mijn lipstick & lipgloss stash

Revlon & Max & More.

Om eerlijk te zijn was de Max & More lipstick een impuls aankoop maar daar heb ik zeker geen spijt van. Er zit ook nog een potloodje bij om de contouren van je mond mooi in te tekenen. De Revlon lipstick heb ik gekregen voor een review van Beautyinstyle.

Mijn lipstick & lipgloss stash

Mijn lipstick & lipgloss stash
Revlon colorstay Ultimate Suede.
Mijn lipstick & lipgloss stash
Max & More.

De revlon lipstick zou ook door kunnen gaan als een lipgloss, en als ik eerlijk ben heb ik hem ook niet erg vaak op. De laatste tijd ben ik meer van de rode en wat fellere kleuren dan roze. Maar toch blijft het een prachtige kleur. De max & More lipstick heb ik heel vaak op, ik vind de pigmentatie fantastisch en hij blijft ook de hele dag zitten. Ook droogt hij snel op waardoor je geen lip afdrukken krijgt op glazen.

 

Dit is dan mijn lipstick en lipgloss stash, Naar mijn idee had ik er nog een paar van Essence en Catrice die ik niet heb weggegooid maar   deze zullen wel ergens verdwaald in huis liggen. Heb je ook een paar lipsticks die ik ook heb?

Mijn lipstick & lipgloss stash

Vind je het leuk om en kijkje te krijgen in mijn stash? Wil je ook mijn andere make-up producten zien?

2 Reacties

 1. 10 februari 2016 / 21:37

  Vind zowel fel rood als berry kleuren je heel mooi staan! Flinke mooie stash 😀

  • janine4531
   Auteur
   12 februari 2016 / 16:49

   Dankjewel! ik vind mijn sttash nog mee vallen hopelijk is het over een jaar een stuk meer haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge