MISS SPORTY INSTA GLOW PRIMER & FOUNDATION | BEAUTY.

Tegenwoordig gebruikt iedereen instagram om leuke foto’s  op te delen, als je dan een selfie wilt plaatsen wil je er natuurlijk op je best uitzien en daarom maken we vaak gebruik van filters. Maar volgens Miss Sporty heb je deze niet meer nodig met het gebruik van de Insta Glow collectie. Ik vind het erg leuk dat steeds meer beautymerken inspelen op de dagelijkse trend die niet erg veel te maken heeft met beauty. Kijk je met me mee? 

2016-04-23 02.38.26 1_resized_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gehele collectie Insta Glow bestaat uit een primer, vier kleuren foundation, bronzer,highlighter en een blush. Ik laat jullie vandaag de lichtste kleur foundation zien samen met de primer. Het doel van deze collectie is volgens Miss Sporty te zorgen dat je geen filter meer nodig hebt. Je huid ziet er perfect uit met een gezonde kleur. Met andere woorden : Om de flawless look te creëren.

Het merk Miss Sporty staat bekend om de vrolijke en kleurrijke verpakkingen. Ook bij deze lijn ontbreekt het hier niet aan en zien de verpakkingen er erg leuk uit. Als ik de omschrijving lees van de foundation is deze voor de wat jongere doelgroep. Het is namelijk een foundation die alle  onzuiverheden wil verbergen met een redelijk goede dekking. miss sporty insta glow foundation en primer

2016-04-23 02.32.04 1_resized_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de achterkant staat nog wat meer informatie. De foundation moet een natuurlijke dekking geven die dient als een tweede huid. Ook beloooft het dat deze de hele dag moet blijven zitten. Maar de houdbaarheid is wel in combinatie met de primer. Wat ook erg fijn is voor de anti – siliconen liefhebbers, deze zit niet in de foundation.

 

De foundation is er in vier verschillende kleuren : 001 Ivory , 002 Light, 003 Medium en 004 Dark. De foundation zit in een handige tube met 30 ML inhoud. Ook is de foundation makkelijk te verdelen door simpelweg in de tube te knijpen.

Swatches 

De primer is lichtroze van kleur en heeft een hele  subtiele shimmer die je op onderstaande foto’s misschien wel kunt zien. Op mijn gezicht zie je er niet per se iets van terug, maar mijn gezicht lijkt wel ineens wat egaler. Hoewel de foundation geen siliconen bevatten, zitten deze wel in de primer.

2016-04-23 02.33.54 1_resized_1-2

Miss sporty insta glow foundation en primer

 

De primer brengt erg makkelijk aan, het enige nadeel is dat hij nogal snel plakkerig word. De foundation is een lekker licht kleurtje en ik heb dan ook de kleur 001 Ivory. Het is een lekker licht kleurtje met een beetje roze ondertoon. Ik hoop echt dat deze foundation bij mijn huidskleur past, veel foundation die ik al geprobeerd heb zijn vaak te donker.

2016-04-23 02.36.18 1_resized_1 2016-04-23 02.37.41 1_resized_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op foto 1 heb ik alleen een primer aangebracht en op foto 2 ook de foundation.

De  smeerervaring van de foundation vond ik niet erg fijn, in combinatie met de primer gaat de foundation er erg stroef op. Hierdoor moet ik erg boenen om de foundation gelijkmatig te verdelen. Over de dekking ben ik wel erg te spreken. Het is geen plamuurlaag en je ziet er ook nog een beetje je eigen huid doorheen. Wat mij wel opvalt is dat de kleur eigenlijk een beetje te licht is voor mijn huid. Daarna merk ik dat de foundation wat vlekkerig word en streperig.

Ik vind de Miss Sporty Insta Glow foundation en primer ontzettend leuk om te zien. Een groot voordeel is dat de foundations erg licht zijn wat perfect is voor degenen met een lichte huid. Als ik een kleur donkerder had aangeschaft was ik denk ik ook wel goed te spreken over de kleur. De primer daarin tegen heb ik niks verkeerds over te zeggen, mijn foundation blijft inderdaad de hele dag mooi zitten.

2016-04-23 02.31.17 1_resized_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Miss Sporty Insta Glow producten zijn verkrijgbaar bij Etos. De Miss Sporty Insta Glow Foundation in kleur 001 Ivory kost €4.99 en de Primer kost €3.99.

 

 

 

4 Reacties

 1. 28 april 2016 / 18:23

  Ik vind deze foundation van Miss Sporty echt geweldig 🙂 , leuk artikel en mooie foto’s ook! Groetjes, Rosalinde

  • janine4531
   Auteur
   28 april 2016 / 20:17

   Hij is ook erg goed! Dankjewell hihi x

 2. 29 april 2016 / 17:45

  Lijken mij erg fijne producten qua kleur. Leuk om te lezen hoe jij deze review hebt geschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge