My 19th Birthday Wish List | Wat ik graag wil hebben.

 

Nog een paar weekjes wachten en dan is het weer zover.. Mijn verjaardag! op 27 februari word ik alweer 19 jaartjes. Ik heb eigelijk nooit echt een lijstje gemaakt met wat ik wou voor mijn verjaardag, meestal was het geld of iets voor de uitzet. Maar omdat ik nu samen woon met mijn vriend is de uitzet niet meer nodig, vandaag deel ik een lijstje met jullie met de dingen die ik graag zou willen hebben. Dit lijsje is niet per se voor mijn verjaardag, maar meer iets wat ik al langer wil, maar omdat ik straks jarig ben zou ik het ook leuk vinden als deze items er tussen zitten of dat ik mezelf hierop trakteer. Beniewd wat ik graag wil hebben/kopen? 

mijn verjaardagslijstje

 

Zoals hierboven al beschreven staat, ben ik over 3 weekjes alweer jarig en word ik 19 jaar. Ik heb nooit echt iets gehad met lijstjes maken voor wat ik graag wil hebben/kopen voor mijn verjaardag maar het leek me wel leuk het deze keer wel te doen. Begrijp me niet verkeerd want als ik iets anders krijg dan onderstaande dingen ben ik alsnog een blij mens,ik ben al een blij mens als er mensen mijn verjaardag samen met mij vieren.

De onderstaande items die ik graag zou willen hebben/krijgen/kopen zijn niet bepaald heel duur en misschien vind jij deze dingen ook erg leuk en kan het bij jou ook op het lijstje. Alle links waar je het desbetreffende kan kopen staat erbij. Zullen we snel kijken wat ik graag wil?

Kleding. 

Ik hou van kleding, en dat is nog zacht uitgedrukt. Mijn kledingkast is heel wat uitgedund sinds ik heel wat heb weggedaan, de helft paste ik niet meer of was verwassen of gewoon omdat ik het niet leuk meer vond. ik heb nu nog maar 3 setjes wat ik echt aanheb en dat is naar mijn mening niet echt veel,vergeleken met wat ik hiervoor had. Misschien tijd voor een nieuwe garderobe? helaas heb ik het geld hier niet voor.

Laatst kwam ik een heel leuke site tegen op instagram, met erg leuke kleding. Er staat niet heel veel op de site maar wat er wel op staat spreekt me erg aan en wil ik allemaal hebben. haha.

 

mijn verjaardaglijstje

Linksbovenin: Snake printed boots. Ik heb niet veel schoenen, maar 1 paar wat ik draag en de rest is eigelijk voor nood als de paar die ik altijd draag kapot gaan etc. Maar toen zag ik deze superleuke schoenen en helemaal niet duur naar mijn mening. ze zijn trouwens nu in de sale van € 34.95 voor €24.95.Je kunt ze hier kopen.

Rechtsbovenin : Leren legging in het zwart. Als je me een beetje kent weet je dat ik niet echt van de leren kleding hou, maar toen ik deze zag kwam ik meteen met allerlei ideeën met hoe je deze kunt stylen. Ook deze legging is op dit moment in de sale van €19.95 voor €14.95. Je kunt de legging hier kopen

Linksonderin : Dames trui Mo. Toen ik de legging zag en daarna deze trui was mijn eerste gedachte: dit staat vast leuk op de legging en vooral als de trui wat langer is. De trui is momenteel ook in de sale van €29.95 voor €19.95. je kunt de trui hier kopen.

Rechtsonderin : Maxi trui pavi. Ook toen ik deze oversized trui zag dacht ik als eerste : deze moet ik hebben. Hij is gewoon zo leuk en ook super makkelijk te combineren. Je kunt de maxi trui hier kopen.

Als je inmiddels op alle links heb geklikt zul je zien dat alle kleding bij stylebymelis wegkomt.

 

mijn verjaardagslijstje

Bij h&m kijk ik elke week minimaal 1 keer omdat ik vind dat ze af en toe erg leuke kleding hebben. Vooral in de sale kunnen er een aantal  pareltjes tussen zitten. Daar vond ik deze 2 kledingstukken ook. Links gaat het om het rokje, ik roep al een tijdje dat ik zo’n rokje leuk vind die iets wijder uitloopt en deze is te koop voor €20.. De trui op de rechterfoto vind ik ook zo cute, Hij valt wat groter wat ik erg fijn vindt, en deze kan je weer leuk combineren met de leren legging.

Planner. 

Ik kan werkelijk geen genoeg krijgen van de planners van Heidi Swapp en van MAMBI ( Me And My Big Ideas) .De Heidi swapp planner is al enige tijd uitverkocht in de nederlandse webshops en de MAMBI planners ook. Toch zijn bij enkele shops de planners binnenkort weer leverbaar en ik ben zo verliefd geworden op deze planners. Ze zijn zo handig en je kan ze helemaal naar je eigen smaak veranderen. Je kunt een standaard planner kopen maar met verschillende soort dividers, rings, covers en nog veel meer .Als ik moet kiezen tussen de Heidi Swapp planners en die van MAMBI kies ik toch voor MAMBi, deze zijn iets goedkoper maar ook  overzichtelijker van binnen.

 

 

Fotor_145478545114094

 

Linksbovenin : Hier zie je de MAMBi Happy planner box kit. Hierin zit natuurlijk de planner, maar ook veel stickers en washi tape. Deze is te koop bij Scrobby voor €30.62.

Rechtsbovenin : Hier zie je de gouden dividers, er zitten standaard dividers in de planner met dat thema  waarin je de planner koopt maar deze kun je allemaal eenvoudig verwijderen en vervangen. Ik vind deze dividers erg leuk. Ze kosten €6.99 en zijn hier te koop.

Linksonderin : Zoals je de dividers kunt veranderen kun je ook de cover van de planner zelf veranderen. Deze leken mij wel heel erg leuk en kosten €4.36 en zijn hier te koop.

Rechtsonderin : Als je een agenda of een planner ook als notitieblok gebruikt, net zoals ik is het wel erg handig om extra witte papieren te hebben in je agenda/planner. Deze zijn te koop voor €4.36 en zijn hier te koop.

De  planner en benodigheden zijn te koop bij Scrobby.nl, maar ook bij andere nederlandse shops en deze kun je het makkelijkste googlen. In Amerika zijn ze volop aanwezig en kun je ze overal kopen zoals op Etsy.com en Amazon.com, de echte shop in Amerika waar je deze planners kan kopen is Michaels.com.

De bovenstaande producten en links werden niet in opdracht gegeven en is geheel van mijn kant. Dit artikel bevat dus geen promotie voor dergelijke bedrijven.

 

Zie jij iets leuks voor jou verjaardag? of wat je graag wilt hebben?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge