Nieuw booktype hoesje van smartphonehoesjes.nl

Naar mijn mening kun je maar niet genoeg hoesjes hebben voor je telefoon. Af en toe deze afwisselen vind ik altijd leuk, of dat nou per seizoen is of omdat je het gewoon leuk vind. Voor elk is er wat wils. Hoe leuk is het dan dat ik er eentje mocht uitzoeken bij smartphonehoesjes.nl? En hierbij ook nog eens een goodiebag ontving? . Lees je mee?

Ik raak altijd mijn OV chipkaart kwijt, gelukkig is dit nu verleden tijd door mijn nieuwe telefoonhoesje.

Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tabletshoezen en accessoires. Zij hebben meer dan 45.000 producten op voorraad. Als je een product hebt besteld en betaald via de webshop dan is het op werkdagen voor 21:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast betaal je geen verzendkosten in Nederland en Belgie. Mocht je nou niet tevreden zijn met je product(en) dan staat de klantenservice 6 dagen per week voor je klaar en kun je het geld terug krijgen.

Ik heb mijn telefoon, de samsung galaxy A8 ( 2018) nu bijna anderhalfjaar, ik ben nog steeds erg blij met deze telefoon. Ik vind het alleen heel erg leuk om mijn cases af te stemmen op de kleur van mijn telefoon. ik heb een gouden achterkant en niet elke kleur telefoonhoes staat hierbij. ik heb daarom gekozen voor een goud kleurig booktype hoes van Smarthphonehoesjes.nl

Goodiebag

Naast het super leuke telefoonhoesje kreeg ik daarnaast ook een goed gevulde goodiebag. Er zitten echt hele handige producten in die je ook gebruikt. Vaak zie je wel eens dat zodra je een goodiebag krijgt deze gevuld is met onzin producten maar deze is zeker erg handig! Wat zit er allemaal in?

De producten kwamen aan in deze super leuke bag! Ik heb een echte tassen verslaving, ik kan er maar niet genoeg van krijgen! Deze is erg handig voor wat kleine boodschappen of gezellig mee naar het strand.

In de tas zaten heel wat producten! Zo zat deze super leuke portomonee erin. Deze heeft onzettend veel ruimte voor pasjes dus heel erg handig als je voor elke winkel een apart pasje hebt.

Daarnaast zat er ook deze #getitcovered powerbank. Ik heb het geluk dat mijn telefoon niet zo heel erg snel leegloopt, behalve dan als ik allerlei spelletjes speel. Deze neem ik dan ook mee als ik een hele dag weg ben maar tóch mijn spelletje wil spelen.

Ik heb nog geen auto tot mijn beschikking maar daarom is dit wel heel erg handig om te hebben. Mijn vriend heeft wél een auto, en daarnaast kan ik deze natuurlijk ook zelf gebruiken als ik wel op een dag mijn eigen autootje heb.

Ik houd van muziek! Als het even kan heb ik op elk moment van de dag lekker muziek op. Als ik in de ochtend wakker word , zet ik meteen de tv aan op XITE. Naar school? Oordopjes en ook als ik thuis ben van school en huiswerk maak zet ik de TV aan met een gezellig muziekje.

Om die reden kan je nooooit genoeg speakers hebben. Ik heb inmiddels een goede installatie voor mooie muziek in huis, maar deze is ook handig voor als je ene dagje aan het strand ligt, of een dagje weg.

Ik twijfelde elke keer of ik een heuptasje zou kopen, zodat mijn telefoon en sleutels hierin kunnen tijdens een rondje hardlopen. Dat ik deze nu dus kreeg in de goodiebag, ben ik ontzettend blij mee!

Oke, ik moet toegeven dat ik nooit zo dol ben geweest op een selfie stick. Ik vond het maar van die onhandige dingen en als je dan een foto maakt zie je alsnog de stang. Niet heel professioneel dus, maar deze werk echt heel erg fijn. Er zit een apart apparaatje bij om de knop in te drukken voor de foto!

Conlusie: ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe telefoonhoe en goodiebag! alles was snel in huis, netjes en goed verpakt en ik vind de medewerkers erg vriendelijk. De producten zijn uiteenlopend, of je nou een hoesje zoekt voor de nieuwste Iphone 11 pro of een ouder toestel.

Natuurlijk kun je ook alles personaliseren zoals een eigen foto gebruiken op een tablethoes of telefoonhoes. Ze hebben het allemaal! Het is zeker waard om eens op de website te kijken.

Hoe regelmatig wissel jij van telefoonhoesje?

Veel liefs,
Janine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge