about me

Hi,

Ik zal mijzelf eventjes voorstellen! Ik ben Janine Emma en ik ben 23 jaar oud. Ik woon op mijzelf in een middelgrote stad in Overijssel met mijn twee katten Binky en Baloe . Momenteel volg ik de opleiding CIOS, Sport/ bewegen en gezondheid op niveau 4. Naast leuke dingen doen met vriendinnen, uitstapjes met familie en  sporten run ik mijn blog, wat een grote passie van mij is.

Mijn blog www.janiinemma.nl is ontstaan in 2016 en sindsdien blog ik regelmatig over allerlei onderwerpen. Mijn eerste artikel was op een andere blog in 2014 , deze bestaat alleen niet meer. Toen ik nog een klein meisje was vond ik het altijd al ontzettend leuk om verhalen te schrijven. Ooit hoop ik dan ook om mijn eigen boek te mogen uitbrengen.

Ik deel graag mijn visie over onderwerpen en natuurlijk volg ik de laatste trends op het gebied van fitness, voeding, beauty en mode. Ik hoop dat jullie er erg veel plezier aan beleven om dit te lezen.

Kijk gezellig rond op mijn blog, lees artikelen en ik vind het super leuk om reacties te lezen. ik schrijf mijn artikelen met veel passie en ik heb hier ontzettend veel plezier in!

Mocht je nog vragen hebben over mij, mijn blog of over een eventuele samenwerking? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar Janine@Janiinemma.nl

Veel liefs,
Janine.