Overzicht Producten Beautycases | Gekregen Bij Thuisstudie Schoonheidsspecialiste.

Eerder deze week had ik al verteld dat ik ging beginnen met een thuisstudie Schoonheidssppecialiste, inmiddels heb ik mijn ingeschreven en heb ik de eerste twee lessen al gemaakt. Bij het bestellen van de studie kon je twee beautycases erbij bestellen met een waarde van €80.00 voor €30.00, Dit kon ik natuurlijk niet laten lopen en heb ze erbij besteld. Vandaag laat ik jullie de producten zien die in de twee cases zitten en onthul ik de eerste cijfers van mijn studie! Kijk je mee? 

Ik was verrast dat ik bij de thuisstudie ook materiaal kon bestellen, en bij schoonheidsspecialiste waren dat twee beautycases. Ze kossten normaal €80.00 maar nu was er een tijdelijke actie waardoor ik er maar €30.00 voor moest betalen. Ik kon niet wachten totdat ik de cases in huis had en vandaag was het zover! Ik laat julle de inhoud zien, en komende week komen er reviews van producten online die in de cases zitten.

 

Overvieuw beautycases

 

Make – up koffer. 

Overvieuw beautycases

Ik werd enorm blij toen ik deze blushes zag! ze  zijn precies mijn kleur, het enige nadeel was is dat eentje al verkruimeld was maar dat kwam vast van het reizen naar mijn huis toe.

Overvieuw beautycases

Tsja, ik vind het niet de mooiste kleuren nagellak en ik denk ook dat ze niet perfect dekken maar ik zal ze uiteraard uitgebreid gaan testen.

Overvieuw beautycases

Toen ik de lipsticks uit de case haalde , voelde deze erg goedkoop aan maar zodra ik ze aanbracht zag je dit niet terug. Uiteraard houd ik nog even spannend hoe het staat aangezien van de week nog een review over komt.

Overvieuw beautycases

Hier word ik nou blij van! een doosje met een spiegeltje erin en daar kun je de verschillende oogschadwdoosjes inklikken. Erg handig voor onderweg of als je een weekendje weg gaat.

 

Overvieuw beautycases

Kwasten! ik kan er nooit genoeg van hebben. Binnekort komt er ook een artikel online over welke kwasten nou voor welk make-up product zijn en hoelang make–up  producten je nou eigenlijk kunt bewaren. Stay Tuned!

Overvieuw beautycases

Ik weet niet zo goed wat dit zijn, aangezien het niet op het potloodje zelf staat. ik denk dat het lippotloodjes zijn aangezien ze een beetje lijken op de kleuren van de lipsticks.

En dit waren alle make-up producten die in deze case zaten, naar een paar producten ben ik erg nieuwschierig zoals de blushes, oogschaduw enn de lipsticks. De nagellakjes spreken mij nog niet erg aan.

 

nagel en voetverzorging Beauty case. 

 

Overvieuw beautycases

Ik deed de case open en mij viel meteen deze twee producten op, ik vind ze erg erg clean uitzien dus kan niet wachten om ze te testen.

Overvieuw beautycases

Wat is een voet en nagelverzorgings case nou zonder een vijl? Niks! je hebt aan beide kanten vijl stukjes en ook kan je je nagelriemen naar achteren duwen.

Overvieuw beautycases

En dan deze producten, ik weet niet zo heel goed waar ze voor zijn. Weet jij dat wel? ben wel erg benieuwd.

Overvieuw beautycases

Manicure nagellakjes, dit viel te verwachten maar ik vind deze er al een stuk beter eruitzien dan de lakjes van de make-up koffer.

Overvieuw beautycases

Ook deze vind ik er al beter uitzien, behalve die aan de linkerkant.

1456348675262

En hoe kun je nou een french manicure bij jezelf  maken zonder guides? ja dat gaat erg moeilijk. Helaas zitten er niet zoveel in maar deze heeft de kruidvat ook erg goedkoop.

Zo, en dat waren de productenn die in de twee beautycases zaten. Ik heb zeker geen spijt dat ik ze heb aangeschaft en ben erg beniewd naar sommige producten. Zoals ik al eerder vermeld heb komen er deze week en aankomende week reviews van online. Ook heb ik mijn eerste twee lessen van mijn thuisstudie gemaakt en ingeleverd aan mijn docent en vandaag kreeg ik mijn cijfers terug. Op les 1 heb ik een 9.5 en op les 2 een 10! ik ben super trots op deze cijfers, het is lang geleden dat ik zo goed gescoord heb haha. Uiteraard heb ik nog heel wat lessen te doen en word het steeds moeilijker maar een goed begin is het halve werk!

 

Naar welke product(en) ben jij heel erg beniewd? 

Delen:

3 Reacties

 1. 25 februari 2016 / 08:20

  Dat is best wel interessant allemaal! Vind het echt leuk om over je opleiding te lezen 😀

  • janine4531
   Auteur
   25 februari 2016 / 18:58

   Ik ben er erg blij mee dat je het leuk vind om over mijn opleiding te lezen. Binnenkort ga ik er meer over vertellen.

 2. 2 maart 2016 / 19:45

  Leuk om te zien, ben benieuwd naar verdere artikels over de opleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge