Sfeer impressie van mijn nieuwe woning

Janiinemma.nl

Het is al bijna een week geleden dat ik voor het eerst in mijn nieuwe huis sliep. Inmiddels ben ik al gewend en moeten de laatste dingen nog gebeuren en dan is het huis helemaal af. Ik ben ontzettend trots op mijn nieuwe woning en deze wil ik dan graag met jullie delen door middel van een sfeer impressie. Kijk je mee?

Eigen gemaakte tafel

Janiinemma.nl
Janiinemma.nl

Éen van de dingen waar ik echt heel erg trots op ben en ook echt een pronkstuk is in mijn interieur is mijn eettafel. Mijn vader heeft deze zelf gemaakt, uitzondering van de stalen poten natuurlijk. Het blad heeft mijn vader gemaakt. Toen ik een paar maanden van te voren hoorde dat ik deze woning kreeg had ik meteen mijn vader gevraagd of hij een tafel voor mij wilde maken.

Ik heb hier geen moment spijt van gehad, ik vind hem werkelijk prachtig! Ik vind dat het mijn interieur helemaal afmaakt en ik ben er elke dag nog zo ontzettend blij mee. Dankjewel papa!

Janiinemma.nl
Janiinemma.nl

De eetkamer stoelen passen perfect bij mijn eettafel, deze had ik al een tijdje in huis. Ik zag ze namelijk in Januari al staan in de Karwei en ik kon deze maar niet laten staan. Ik heb nog een stoel van de donker antractiet, deze staat boven.

Raamdeco

Janiinemma.nl
Janiinemma.nl

Deze raamdecoratie had ik nog van mijn vorige huis, al ben ik wel van mening dat het nu veel beter en mooier uitkomt! De olifant had ik voor mijn verjaardag gekregen van mijn vader. Ik had deze ingepakt gelaten zodat deze mooi in de vensterbank kon gaan staan in de nieuwe woning.

Nog meer decoratie

Janiinemma.nl

Dit super leuke kastje heb ik gekregen van mijn zus, deze staat in de vensterbank bij de keuken. De keuken is bij mij aan de voorkant van het huis, mijn woonkamer kijkt uit op de tuin. De cactus had ik gekregen als cadeau van mijn broertje, en dat was ook de eerste decoratie wat hier in huis stond tijdens het klussen, haha

Janiinemma.nl

In maart heb ik mijn bank gekocht, die helaas tot op heden nog niet is geleverd ( corona levertijd). Bij het kopen van deze, al zeg ik het zelf super leuke bank kreeg ik een deurmat cadeau. Aangezien de achtertuin nu één grote zandbak is leek het mij wel verstandig er een mat neer te leggen.

Daarnaast staat het ook nog eens superleuk! Mijn achtertuin word binnekort bestraat, de voorkant is wel al klaar.

Janiinemma.nl

De trap is wel een frustratie puntje geweest, deze hebben wij 4 (!!!) keer moeten verven voordat deze eindelijk mooi was. De zwarte platen maakt het naar mijn idee helemaal af. Enig minpuntje eraan is dat je deze elke dag wel kan schoonmaken. De katten slapen boven en ik zie regelmatig katten pootjes afdrukken op de trap haha .

Zoals je kunt zien is het grootste gedeelte van het huis klaar. Mijn nieuwe bank word nog geleverd, mijn achtertuin word binnekort ook gedaan. Voor boven ga ik nog PAX kledingkasten kopen, zodat dit mijn inloopkamer word en ik moet nog een leuke voortafel kopen.

Mijn nachtkastjes ben ik nog aan het oppimpen, hierover binnekort meer op mijn blog.

Hoe zou je jouw interieur omschrijven? Strak? indistrueel? modern?

Veel liefs,
Janine

3 Reacties

  1. 26 augustus 2021 / 12:11

    Ik kan mij voorstellen dat de trap een punt van frustratie is geweest. Op een witte trap zie je natuurlijk alles. Ook stof dat zich ophoopt is meer zichtbaar. Wij hebben onze trap daarom laten bekleden en zijn nog steeds blij met het resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge