Shoplog En Outfit Look | H&M en Nebraska.

Het is bijna alweer 2 weken geleden dat ik jarig was en dit vierde, maar op mijn verjaardag kreeg ik geld en fashioncheques. Mijn garderobe is nogal dunnetjes en daarom hebben mijn moeder en ik vandaag lekker even geshopt. Ik laat je zien wat ik heb aangeschaft en welke look ik daarmee gemaakt heb. Kijk je met me mee? 

Mijn kledingkast  puilde eerst uit van de kleding die ik niet aanhad en na een grote opruim beurt is er nog maar een kwart over van wat ik eerst had. Reden genoeg dus om te shoppen! Ik ging gezellig met mijn moeder opstap en ik heb naar mijn mening erg leuke kleding gescoord. Uiteraard zijn er nog dingen die ik nodig heb maar dan kan ik nog een keer shoppen!

 

Shoplog & Outfit look

 

H&M Blazer & blousje. 

Ik ging in eerste instantie de H&M in om twee broeken te scoren, Ik ben laatst gevallen van mijn fiiets waardoor mijn enige lichte broek kapot ging. Daarna bleef ik ergens aan haken mett mijn zwartte broek en daar zit nu ook eeen groot gat in.. Ging lekker dus. Na wat broeken passen kwamen mijn moeder en ik tot dezelfde conclusie: dit word hem niet, elke broek is mij te kort aangezien ik meterslange benen heb. Net toen ik nogal de hoop had opgegeven kwam ik dit super leuke roze blazer tegen met daarna dit leuke blousje. Ik moest ze natuurlijk even aanpassen en het stond me zo leuk dat ik dit niet kon laten liggen!

H&M Blazer – €34.99

H&M blouse €14.99.

Shoplog & Outfit look Shoplog & Outfit look Shoplog & Outfit look Shoplog & Outfit look

 

Nebraska Broek en top. 

Nadat iik in enkele winkels en geweest om twee broeken te scoren had ik eigenlijk de hoop al opgegeven. Maar ttoen kwam mijn moeder met het geniale idee om naar Nebraska te gaan. Normaal kom ik hier nooit want ik vond de winkel altiijd te duur, totaal niet waar! Wat een leuke kleding hebben ze daar! Ik kocht deze witte broek van Only voor €29.99 en de grijze top van Only voor €34.99. Ik vind dit wederom een erg leuk en geslaagd!

Shoplog & Outfit look Shoplog & Outfit look Shoplog & Outfit look

Ik ben tevreden thuisgekomen, er zijn nog dingen die ik nog wil kopen en dat is : 1 broek, ondergoed,shirtjes, schoenen en sokken. Maar des te meer reden om binnenkort nog een keer te gaan shoppen!

Wat vind je van de kleding? & Waar koop jij je kleren altijd?

1 Reactie

  1. 10 maart 2016 / 08:08

    Wat een super mooie blazer! En gave top! En gave blouse 😀 Ik ben gek op kleren kopen maar probeer af te kicken, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge