SPAM JE BLOG & SOCIAL MEDIA.

Het is al een hele tijd geleden dat ik een spam je blog gehouden heb en het werd wel weer eens tijd. Er zijn zoveel leuke blogs die wat extra aandacht verdienen. Heb jij dus een blog? zet dan de link in de comments met daarbij waar je blog over gaat. Daarnaast is het ook erg leuk om elkaar te steunen en  wat meer volgers te krijgen op de social media kanalen. Je mag dus ook je twitter, instagram en facebook plaatsen. Het is natuurlijk erg leuk als we elkaar allemaal gaan volgen. 

Heb jij nu geen blog maar wil je wel je instagram spammen? Dat mag natuurlijk.

Spammen maar!

Mijn profielen op social media:

Instagram

Facebook

twitter

Snapchat : Janinee_xom

 

5 Reacties

  1. 22 mei 2016 / 22:07

    Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Janneke, ik blog op http://www.craftytime.nl. Ik schrijf voornamelijk blogposts over beauty, fashion en lifestyle. Elke dag komt er een nieuwe blogpost online. Ook ben ik actief op Social Media:

    Twitter: @CraftyTimeNL
    Instagram: @CraftyTimeNL

    XOXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge