Spam Je Blog & Ask Me Anything #1

 

Mijn nieuwe site staat inmiddels alweer 24 uur online, achter  de schermen ben ik nog druk bezig de puntjes op de I te zetten. Om die reden geef ik jullie de kans om jullie blog te spammen. Ik vindt het altijd leuk nieuwe blogs te ontdekken, maar dit is niet alles ook vandaag mag je me van alles vragen, geen vraag is te gek! 

Omdat ik achter de schermen nog druk bezig ben met allerlei dingen om mijn site echt af te maken, geef ik jullie de kans op jullie blog te spammen  en om mij alles te vragen wat je maar wilt. Ook mag je je sociale media spammen en ik zou het ook supertof vinden als je de blog voor jou even bezoekt. Misschien leer jij ook op deze manier nieuwe blogs kennen!

Dus ik zou zeggen spam en vraag er lekker op los! Heb je mijn eerste artikel gelezen over de reden waarom ik een nieuwe site moest beginnen? zo niet klik dan HIER

veel liefs,

Janinemma

13 Reacties

 1. 25 januari 2016 / 20:14

  Leuk dat we onze blog mogen spammen. Mijn naam is fabian en ik blog op http://fabiangijze.nl. Ik blog over erg persoonlijke dingen. Vroeger heb ik veel mee gemaakt en ik wil met mijn site laten zien dat er ondanks alles nog altijd leuke dingen gebeuren. Veder blog ik over wat mij bezig hou.

  Mijn vraag aan jou is: wat voor soort blogs lees jij het liefste?

  Succes achter de schermen

  • janine4531
   Auteur
   30 januari 2016 / 23:46

   Wat goed van je dat je over erg persoonlijke dingen kan bloggen! en je hebt gelijk, ook zelf al veel meegemaakt maar alsnog gebeuren er dingen waar je je goed bij voelt en waar je je kracht uithaalt.
   Ik lees het liefste blogs over beauty, maar ook over gadgets en leuke weetjes vind ik ook erg leuk. Bedankt voor je reactie en zal je blog zeker in de gaten houden.

  • janine4531
   Auteur
   30 januari 2016 / 23:53

   Wat heb je een super mooie layout! super clean en lees makkelijk.

  • janine4531
   Auteur
   30 januari 2016 / 23:51

   Wat leuk dat je over paarden blogt! ik heb nog niet veel mensen dit zien doen en ik hou van paarden. ik ga je zeker volgen!

  • janine4531
   Auteur
   30 januari 2016 / 23:47

   ik zal zeker af en toe je blog bezoeken! ziet er erg leuk uit.

  • janine4531
   Auteur
   30 januari 2016 / 23:50

   Wat een super leuke site heb je! en je maakt ook hele mooie foto’s die erg inspirerend zijn.

  • janine4531
   Auteur
   30 januari 2016 / 23:48

   ik heb al stiekem even gekeken, en er staan een paar recepten op die mij zeker aanspreken en die ik zeker ga uitproberen.

 2. 14 februari 2016 / 09:42

  It is so nice of you that we can spam our blog on your blog. My blog is https://lipsticksandsneakers.wordpress.com and I post in Dutch but sometimes English not a lot but sometimes. I just started over with my blog and I post over everything that I like and beauty, fashion,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge