Spam je blog en social media | Maart 2016

Het is alweer een hele tijd geleden maar vandaag mag je weer ongegeneerd je blog en social media spammen! Mijn blog is mijn grote hobby en het is iets waar ik met veel liefde en plezier aan werk. Daarom is het ook zo leuk als mensen daadwerkelijk mijn blog kunnen vinden, leuk vinden en een reactie achterlaten! 

Ook andere blogs lezen is een hobby van mij, ik volg al erg veel blogs door de facebook groepen die speciaal voor bloggers zijn opgericht, maar vandaag wil ik jou de kans geven om mij met jou kennis te laten maken!  Want wie weet heb ik je blog wel gemist tussen alle facebookgroepen of je bent helemaal nieuw?!

Vandaag mag je daarom lekker spammen. Laat in een comment je link achter en vertel me waar je over blogt, waarom je bloggen leuk vindt en ook mag je je social media lekker spammen!

Veel plezier met het spammen! x

Fotor_145704688167541

21 Reacties

  • janine4531
   Auteur
   15 maart 2016 / 20:53

   Jeetje wat een apart maar leuk onderwerp! Ik vraag me Hoe je aan dit onderwerp gekomen bent ? Wel erg leuk!

 1. 15 maart 2016 / 01:05

  Leuk om mijn blog even bij je te mogen spammen. Mijn blog ging vandaag toevallig over de verschillende Social media kanalen waarop ik te volgen ben, dus die neem ik zo meteen mee 😉
  Ik ben Fleur van Mama’s Liefste (www.mamasliefste.nl) en blog over alles wat mij als mama (van 2 meiden) lief is. Dat kan dus van alles zijn, van kinderspeelgoed en uitjes tot huishoudklussen (waar ik een hekel aan heb) en films die ik in de bios heb gezien. Ik ben net 3 maanden aan het bloggen en ik vind het superleuk en een uitdaging in mijn drukke leventje.
  Come Over & Follow Me ❤️

  • janine4531
   Auteur
   15 maart 2016 / 20:52

   Ja klopt dit was ook een van de redenen waarom ik begonnen was met bloggen! Ik volg je nu trouwens op insta

  • janine4531
   Auteur
   15 maart 2016 / 20:49

   Wat leuk dat je zwanger bent! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan hihi

 2. 15 maart 2016 / 07:48

  Hi! Ik ben Michelle en op Allaboutme.nl schrijf ik elke Maandag, Woensdag en Vrijdag over alles wat mij zo’n beetje bezig houdt1 Elke maand is er 1 week waarin elke dag blogs online komen in 1 thema!

 3. 15 maart 2016 / 10:41

  Hoi! Bedankt voor dit post! Ik ben maar een rookie in de blogging wereld – ben online voor maar een maand. 🙂
  Ik denk dat mijn posts over kindjes zal niet zo interessant voor je zijn, maar kijk maar aan bv. “Exceptional everyday…” ofwel “Square peg in a round hole…”. 🙂

  And sorry voor de fouten in het Nederlands! Ik begrijp het al heel goed, maar de weg naar een goed kennis van het schrijftelijke Nederlands is heel moeillijk, hé!

  Groetjes, Maria

  http://familylifeceo.com/

  • janine4531
   Auteur
   15 maart 2016 / 20:48

   Wat leuk dat je ook een blog bent gestart! Ik heb je blog bekeken en ik heb niet zoveel met artikelen over kindjes maar dat maakt het lezen niet minder leuk!

 4. 15 maart 2016 / 20:28

  Wat lief dat je andere bloggers de kans geeft om hun blog te laten zien.

  Mijn naam is Kaylee Joosten een bloggende meid van 20 jaar. De naam van mijn blog is BeautyLook by Kaylee. Ik blog voornamelijk over beauty, fashion, lifestyle en muziek. Natuurlijk komen er ook geregeld (tegenwoordig erg vaak) persoonlijke artikelen online. Mijn blog is dan ook mijn online dagboek. Alles wat ik post is dan ook recht uit mijn hart en gaat over alles wat ik meemaak in mijn leven en hoe ik dit beleef.

  Instagram: @Yourprincessaa_
  Twitter: @Yourprincessaa_
  Facebook: facebook.com/beautylookbykaylee
  Snapchat: yourprincessaa (zonder _ streepje)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/beautylook-by-kaylee-11311399

  • janine4531
   Auteur
   15 maart 2016 / 20:46

   Ik volg je nu op instagram en op snapchat! Wat heb je trouwens een mooie blog!

 5. 18 maart 2016 / 10:51

  Altijd fijn om je blog te spammen! Die van mij gaat lekker algemeen over lifestyle, de dingen die ik leuk vind in het leven en mijn weg naar het (eindelijk) afstuderen en het vinden van een baan.

  Je kan me vinden op http://eenbezigbijtje.nl

  Via mijn website kom je ook op mijn twitter/facebook/bloglovin/instagram.

 6. 19 maart 2016 / 21:49

  Heey, mijn blog heet noaindy en vind je dus ook op http://www.noaindy.nl . Mijn blog gaat over van alles, van de leukste nieuwtjes tot een review, er komt van alles voorbij! Als je een kijkje neemt, vergeet dan niet een reactie achter te laten want ik reageer altijd terug op jouw blog 🙂

  Kisses

 7. 21 maart 2016 / 18:17

  Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge