Update: Terugblik afgelopen maanden

Zo, het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst iets heb gepost. Veel te lang geleden als je het aan mij vraagt. Ik had het zo ontzettend druk met school en stage dat ik er geen tijd voor had om te bloggen. Als je nu op mijn website zit, kun je misschien zien dat er ook het een en ander veranderd is.

school/stage/werk

Ik ben afgelopen september begonnen met een nieuwe opleiding, namelijk CIOS. Sport, bewegen en gezondheid op niveau 4. Dit gaat harstikke goed! ik loop voor op de rest van mijn klas en dat is maar goed ook, ik wil de opleiding namelijk afronden binnen 2 jaar in plaats van 3 jaar. Zoals het nu lijkt loop ik mooi op schema en gaat mij dit lukken. Af en toe is het wel vrij pittig, af en toe lange schooldagen en ook nog stage maar gelukkig is het goed te doen. 

Momenteel heb ik 2 stages, ik heb eentje bij een zwembad waarbij ik moet helpen met baby en peuterzwemmen en op de vrijdag heb ik ook nog korfbal trainen wat ik moet geven aan 3 teams. 
Op zaterdag werk ik nog een paar uurtjes, dus de week vliegt altijd heel erg snel om! Dit komt natuurlijk ook omdat ik dan met vrienden afspreek of iets leuks doe met mijn vriend.

kerstvakantie

Nu ik dit schrijf is de kerstvakantie alweer bijna voorbij, maandag begint school en stage alweer. De vakantie periode vliegt ook altijd zo snel voorbij en we zijn alweer in 2019 beland! ( nog een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen. Mag 2019 je heel wat moois brengen)  De afgelopen twee weken ben ik op bezoek geweest bij mijn vader, gegourmet bij mijn opa en oma thuis met de familie en natuurlijk ook nog kerst gevierd bij mijn vriend thuis. 

Ik heb allerlei leuke kerst cadeaus  gekregen en ik heb ook een hele leuke bril gekocht. Ik heb soms wat last van mijn ogen aangezien ik lenzen draag en nu kan ik iets vaker de bril op zodat mijn ogen ook wat meer rust krijgen. 

nieuwe blog lay-out 

Na heel wat werk is mijn blog ook weer geüpdatet, het heeft nu een heel andere uitstraling dan dat het eerder had. Ik vond het roze wat kinderlijk worden en daarom koos ik voor zwart met wit, lekker simpel maar wel strak. Ik ben er helemaal dol op in ieder geval! ik hoop dat je het als lezer ook een vooruitgang vind. 

Ik zal proberen de aankomende tijd iets meer tijd vrij te maken voor het bloggen, ik merkte nu wel dat ik het miste en dat ik het echt ontzettend leuk vind om te doen! 

Heb je misschien een leuk idee waarover ik kan schrijven? Wil je meer informatie over de opleiding die ik doe? Laat het mij weten in een reactie en ik ga er mee aan de slag. 

Veel liefs,
Janine. 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge