Vakantie checklist: Wat neem je mee?

Het is nog geen zomervakantie, maar een vakantie kan je natuurlijk het hele jaar plannen en op elk moment gaan. Ik ga 12 dagen naar Egypte toe en daarom ben ik maar eens uit gaan zoeken wat je allemaal mee moet op een (zon) vakantie. Lees je mee?

Dit vind ik de belangrijkste dingen om mee te nemen op vakantie, natuurlijk hebben sommige mensen meer mee en andere dingen, maar ik ga op vakantie naar Egypte voor 12 dagen waarbij 10 van de 12 waarschijnlijk worden doorgebracht op het strand.

Wat kan er bij jou echt niet ontbreken op vakantie?

Veel liefs,
Janine.

Delen:

8 Reacties

 1. 22 januari 2020 / 10:34

  wij gaan nooit op vakantie dus kan er niet echt over mee praten. zelf zou ik mij dan niet zo druk maken want je kan altijd die dingen op vakantie ook nog kopen toch 😉
  rachel onlangs geplaatst…Ik kan niet meer praten 🙁 #VLOGMy Profile

 2. 22 januari 2020 / 10:44

  Ooh ik vind dat inpakken altijd zo vreselijk! Ik schrijf alles eerst op en dan ga ik per persoon de tassen inpakken. We zijn met zn vijven dus gaat altijd veel mee, maar ben nog nooit iets vergeten haha

 3. 22 januari 2020 / 10:55

  Vakantie zijn hier nog steeds een vorm van Luxe maar ik probeer altijd wel zo licht mogelijk te reizen. Vorig jaar ben ik een paar dagen naar Antwerpen geweest maar had niet echt een lijstje gemaakt. Nu leef ik door mijn beperking al erg gestructureerd dus had alles wel mee wat ik nodig had. Maar het is wel een goede tip.

 4. 23 januari 2020 / 09:45

  Kijk dit is nog eens een handige lijst, goed dat je dit op je website hebt gedeeld!

 5. 23 januari 2020 / 11:53

  Op vakantie wil ik mijn telefoon mee. Zodat ik bereikbaar blijf en foto’s kan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge