Voor het eerst Contouren | Max & More Contour palette.

De laatste tijd is het helemaal een hipe : Contouren A la Kim K. Ik dacht altijd dat het erg moeilijk was en dat je heel wat geld moest neertellen. Helemaal niet waar want ik zag dit contour palette liggen bij de Action voor maar €2.00! Ik kon deze natuurlijk niet laten liggen. Vandaag daarom mijn eerste keer contouren en een volledige review van het palette. Weet jij wat Contouren is?  Kijk je met me mee? 

Iedereen weet het waarschijnlijk al wat contouren betekent maar ik leg het voor de zekerheid nog eventjes uit: Countouren betekent vorm, en daarmee bedoelen ze het vorm geven aan je gezicht. Sommigen vinden dat je je gezicht mooier maakt dan dat het werkelijk is maar daar zijn de meningen over verdeeld. Je bent aan het contouren als je bepaalde delen van je gezicht wilt benadrukken, of delen wat naar de achtergrond wilt werken. Ook kun je je gezichtsvorm wat veranderen, ben je niet tevreden over je grote neus? door middel van contouren kun je deze al snel een stuk kleiner laten lijken.

Algemene indruk. 

Ik vind dat Max & More het uitstekend heeft gedaan qua uiterlijk van het contour palette. Het palette ziet er erg stevig en clean uit. Wat ik al helemaal nog nooit had gezien bij hun producten is dat ze ook een gebruiksaanwijzing hebben bijgevoegd. Hier staat stap voor stap heel duidelijk op hoe het contouren nou eigenlijk moet. In het palette zit een klein spiegeltje die naar mijn mening eigenlijk te klein is, en op de spiegel zit nog een kleine gebruiksaanwijzing geplakt mocht je de andere kwijt raken of niet bij je hebben.

voor het eerst contouren Voor het eerst contouren

 

Swatches. 

Wat ik ook weer een pluspunt vind is dat er duidelijk staat welke kleur waar voor dient, op de foto hieronder zit er nog een plakker over de contour kleuren heen maar deze kun je eenvoudig verwijderen.

voor het eerst contouren voor het eerst contouren

Ik vind de Contour en bronzer kleur echt prachtig en van goede pigmentatie, de highlighter en shaper vind ik weer wat tegenvallen. Ook vind ik de substatie vrij poederig waardoor je hele palette al snel onder de poeder zit.

 

Contouren. 

En nu is het zover, ik ga voor het eerst contouren! eerlijk gezegd keek ik hier wel naar uit, ik was heel erg beniewd of het mij wel staat en of het niet te heftig is voor overdag.

Op deze foto heb ik helemaal niks op mijn huid gedaan, wel heb ik mijn gezicht nog even schoongemaakt onder de douche.

1455913808537

En toen gingen we meteen door naar het contouren!

Ik heb de contour kleur aangebracht op mijn jukbeenderen, zijkanten van mijn neus en aan de onderkant van mijn kaak. De bronzer heb ik aangebracht net iets boven mijn jukbeenderen, op de kin, neus en net boven de slaap aan de zijkant van mijn hoofd.

De shape kleur heb ik aangebracht om mijn lipppen heen, net boven mijn jukbeenderen, en op mijn wenkbrauwbot. Tot slot heb ik de highlighter aangebracht op mijn wangen.

1455913856412-2 1455913893955

Tip: Ik heb mijn kwastje eerst nat gemaakt voordat ik door de contourkleur etc heen ging, dit omdat de substantie erg poederig is en anders meteen op de grond ligt. Hierdoor word de kleur ook wat donkerder.

Nadat ik alles heb aangebracht pakte ik mijn normale foundation erbij en ik bracht een klont aan op mijn hand en pakte mijn Beautyblender erbij. Ik bracht de foundation aan over de contourstrepen en je zult vanzelf merken dat de foundation zich automatisch hiermee mengt. Hieronder dan ook het resultaat nadat ik net foundation had aangebracht:

1455913929171

Ik zie wel degelijk verschil omdat ik normaal alleen foundation draag met een highlighter en een blush. Mijn huid is nog geel maar dat komt omdat ik nog geen blush heb aangebracht.

 

Eindresultaat: 

1455914044630

Wauw! ik had niet verwacht dat een contour palette van de Action zo goed kon zijn, ik heb natuurlijk niks om mee te vergelijken maar ik ben zeer tevreden. Mijn gezicht spreekt meer en mijn wangen lijken slanker door het contouren.

Voor het eerstcontouren

Het contour palette van Max & More te koop bij Action voor maar €2,00 is zeker een aanrader! De hele dag blijft het zitten. Ik vind het wel wat werk om dit elke dag te doen maar ik zal proberen mijn dagelijkse routine hiervan te maken, je moet er natuurlijk wel een handigheidje in krijgen en dat komt met de tijd en hoe vaker je het doet.

Wat vind jij van Contouren? ben je hier ook mee bezig?

10 Reacties

 1. 20 februari 2016 / 17:51

  Dit ziet er inderdaad goed uit, dat Had ik niet verwacht!

  • janine4531
   Auteur
   21 februari 2016 / 14:48

   Haha ik ook echt niet! Ben er zeer blij mee en kan je hem zeker aanraden

 2. 20 februari 2016 / 18:02

  Misschien ga ik deze zelf ook nog wel halen, gewoon om te proberen! Ziet er namelijk goed uit 😀

  • janine4531
   Auteur
   21 februari 2016 / 14:49

   Ik had deze ook gekocht om gewoon te proberen maar het resultaat mag er zijn dus ik ga hem zeker vaker gebruiken haha

 3. 21 februari 2016 / 01:42

  Dit ziet er best goed uit! Ik ga deze ook halen! Fijne review en duidelijke foto’s!

  • janine4531
   Auteur
   21 februari 2016 / 14:50

   Dankjewell! Veel succes met uitproberen en hoop dat het ook goed lukt bij jou!

 4. 21 februari 2016 / 11:48

  Ziet er goed uit! Ik heb deze vorige week ook gekocht maar ik heb nog geen tijd gehad om hem uit te testen. :p

  • janine4531
   Auteur
   21 februari 2016 / 14:51

   Haha ik kan je aanraden om hem wel snel te proberen, ik gebruik hem nu bijna elke dag en geen moment spijt van gehad

 5. Ilse
  21 februari 2016 / 18:21

  Omdat het een poeder contour is zou je deze ook na je foundation en powder aan kunnen brengen, zodat je deze goed kunt blenden 😉
  Zijn de highlighter en bronzer een glimmende of een matte?

  • janine4531
   Auteur
   21 februari 2016 / 18:37

   Goede tip! Dankjewel. De highlighter bevat een kleine shimmer en de bronzer is gewoon mat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge