WHAT’S IN MY MAKE-UP BAG MEI 2016 | PERSOONLIJK & BEAUTY.

Ik vind het altijd erg leuk om van anderen te zien wat er in hun make-uptas/ toilettas zit, daarom laat ik vandaag zien wat er bij mij in zit op dit moment. De inhoudt verschilt per jaar getijde en soms ook per maand. Als ik nieuwe producten heb gekocht gaan sommigen door naar mijn dageliijkse stash. Kijk je met me mee?

Er zittten vooral standaard producten in mijn make-uptas, denk dan aan foundation, blush en highlighter. Ook heb ik maar een standaard oogschaduw palette er in zitten, waar ik alle kanten mee op kan.

De Basis. 

Voordat ik met mijn make-up bezig ga in de ochtend reinig ik eerst mijn gezicht, daarna gebruik ik de primer van Miss Sporty. Qua foundation is het elke dag anders de ene dag gebruik ik die van Miss Sporty en de andere dag een CC cream van Bourjois.

De review van de Miss Sporty Insta Glow Primer & Foundation kun je Hier vinden.

What's in my makeup bag what's in my make-up bag

Wangen. 

Nadat ik mijn foundation heb aangebracht ga ik  meteen Door naar de wangen, ook de producten die ik hiervoor gebruik verschillen per dag. Je ziet wel duidelijk welke blush ik erg vaak gebruikt heb en dat is de Essence Winter Wonderfull! De laatste tijd gebruik ik ook steeds vaker de Catrice Blush Artiist Shading Palette , de kleuren spreken mij erg aan en deze zijn niet zo hard voor mijn huidskleur. Naast dat ik elke dag gebruik maak van blush gebruik ik ook af en toe het Essence Shape Your Face Contouring Palettte, dit om wat meer diepte te creëren in mijn gezicht.

Ook highlighter kan niet ontbreken in mijn dagelijkse stash, een jaar geleden zou je mij dit niet zien dragen. Maar ik kan inmiddels niet meer zonder! ik pak vaak de Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder erbij.

What's in my makeupbag What's in my makeup bag

De ogen. 

Een make-up look is natuurlijk niet af zonder een ooglook. Meestal gebruik ik alleen een witte kleur samen met een eyeliner en mascara en kies ik voor een fellere lipstick. Op andere dagen heb ik erg veel zin in een wat opvallendere ooglook en een nude lipkleur. Ik heb het Essence Winter Wonderfull! oogschaduw palette standaard in mijn make-up tas zitten, dit omdat ik deze tas ook meeneem op vakantie etc en zo alles lekker al bij elkaar heb. Als ik een ander palette wil gebruiken pak ik er een andere bij.

Ik heb twee verschillende soorten mascara’s in mijn makeup tas zitten maar over het algemeen gebruik ik elke dag de Essence I Heart Extreme Mascara, deze werkt erg fijn en zorgt voor erg volle wimpers. Voordat ik mijn mascara aanbreng begin ik eigenlijk altijd met een eyeliner en deze is wederom van Essence. Daarna gebruik ik een wimperkruller omdat mijn wimpers anders erg naar beneden staan, als laatste breng ik een mascara aan om mijn ooglook mee af te maken.

Wat zit er in mijn makeup tas? Wat zit er in mijn makeup tas? Wat zit er in mijn makkeuptas Wat zit er in mijn makeup tas

Overige producten. 

Naast mijn make-up heb ik nog drie andere dingen in mijn toilettas/ make-uptas. Ik draag elke dag lenzen en daarom heb ik ook mijn lenzenbakje hierin gestopt, op deze manier raak ik deze nooit kwijt. Ook zit er een spiegeltje in omdat ik deze altijd gebruik als ik mijn make-up wil gaan doen als ik niet thuis ben of geen beschikking heb tot een spiegel. Ook houd ik de laatste tijd steeds vaker mijn wenkbrauwen bij en daar heb ik natuurlijk een pincet voor nodig.

wat zit er in mij makeuptas? wat zit er in mij makeuptas? wat zit er in mij makeuptas?

Maar waar breng ik dan mijn make-up mee aan? Nou ik heb een apart bakje met al mijn kwasten erin. Deze pak ik erbij als ik mijn make-up wil gaan doen. uiteraard heb ik nog veel meer producten dan dat hierboven staan, maar dit zijn vooral de basis dingen die ik elke dag gebruik, lipsticks heb ik ook in een apart bakje zitten omdat ik elke dag wel een andere lipkleur draag.

Wat heb jij allemaal in je make-up tasje zitten? 

3 Reacties

  1. 6 mei 2016 / 05:54

    Mooie inhoud van je tasje. Ik heb in mijn handtas een extra mascara en wat lipsticks. Verder ligt eigenlijk alles boven in mijn make-up kast. Onderweg make-up ik vaak niet echt meer.

  2. 13 mei 2016 / 10:12

    Leuk om te zien wat er allemaal in je make-up tasje zit. Je hebt mooie make-up! De Catrice Blush palette heb ik ook gekocht maar ik moet ze nog testen. En een wimperkruller is ook onmisbaar voor mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge